Eski TBMM Başkanvekili Hasan Korkmazcan gençlere seslendi: Çalışmalarınız moral olacak

Eski TBMM Başkanvekili, Milli Anayasa Hareketi Başkanı ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, Türkiye Gençlik Birliği Genişletilmiş Genel Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak gençlere seslendi.

Eski TBMM Başkanvekili Hasan Korkmazcan gençlere seslendi: Çalışmalarınız moral olacak

Halk oylaması sürecinde üniversitelerde yürüteceği çalışmaları planlamak üzere toplanan TGB’lilerin Genişletilmiş Genel Yönetim Kurulu Toplantısı’na Eski TBMM Başkanı Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan da katıldı.

Getirilmek istenen başkanlık sistemi ile ilgili değerlendirmelerini yapan Korkmazcan, "Halk oylamasına giden süreçte yaptığınız çalışmalar, milletimize gereğini sandıkta yaptıracaktır” dedi.

"SİZİN ÇALIŞMALARINIZ MORAL OLACAK"

Korkmazcan, "Yürüteceğimiz mücadele hangi alanda olursa olsun milli seferberlik rotasında bir adım olacaktır. Umutsuzluk öğrenilmiş çaresizlik sonunda olur. Asla umudumuzu yitirmiyoruz. Cumhuriyet kuşağının hiçbir döneminde umutlar yitirilmemiştir. Sizler bu umutlu yolculukta adım adım ilerlediniz. Sizin verdiğiniz umutla da milletimiz kendi iradesine sahip çıkacaktır. Yaptığınız çalışmalar milletimize sandıkta gereğini yaptıracaktır." diye konuştu.

Ayrıca, Korkmazcan, ‘‘Başkanlık sistemiyle, yargı sistemi tamamen başkanın belirlediği kişilerden oluşacak.12 Eylül 2010’da buna benzer bir yetkiyi almışlardı. O yargıçlara ne olduğunu gördük. Türkiye’nin değil bir başka gücün emrine girdiler. Ve 15 Temmuz’un zeminini hazırladılar." dedi.

Korkmazcan, ek olarak şunları söyledi:

16 Nisan’da eğer kabul oyları çoğunlukta olursa bu Türkiye’nin birtakım bedeller ödemesine sebep olabilir ama milli güçler ayakta olduğu sürece Türkiye’ye hiçbir şey yapamazlar. Bu güçlerin bir araya toplanması demek o gücün toplanmasına sebep olanların sonunun yaklaşması demektir. 16 Nisan’da hayır oyları çoğunlukta çıkarsa herkes hizaya gelir. Bugün bu anayasa değişikliğini hazırlamaya kalkanlar da bundan ders alırlar.

ulusalkanal.com.tr

# vatan partisi # tbmm # hasan korkmazcan # milli anayasa hareketi