Murat Özenalp hayatını kaybetti

Türk Ordusu'na kurulan Balyoz kumpası bir can daha aldı. Cezaevinde düşerek beyin kanaması geçiren Albay Murat Özenalp hayatını kaybetti.

Murat Özenalp hayatını kaybetti

Türk Ordusu bir şehit daha verdi. Bu kez Balyoz kumpasına şehit verdi Türkiye !

Türk Ordusu'na kurulan kumpasın son kurbanı Kurmay Albay Murat Özenalp oldu. Kaldığı cezaevinde çocuklarıyla oynarken rahatsızlanan Murat Albay yaşam savaşını kaybetti.

Albay Özenalp 2011 Mart'ında, önce internette yayınlanan bir ses kaydıyla hedef alınmış, böylece Balyoz davasına dahil edilmişti. Ağustos ayında savcılığa çağrıldı, aynı gün içinde tutuklandı. Tarih 22 Ağustos 2011'i gösteriyordu.

İsmi sadece dijital verilerde geçiyordu. Ne bir telefon konuşması, ne de bir belgede imzası vardı.

Bütün bunlar bir kenara bırakıldı, Albay Özenalp 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Silah arkadaşlarıyla birlikte, Mamak Askeri Cezaevi'nde konuldu.

Cezaevine gireli 3 yıla yakın olmuştu. Bundan 5 gün önce, cezaevindeki açık görüşte çocuklarıyla hasret gideriyordu. Murat Albay, kızının elinden tuttu, yakar top oynamaya başladı. Ne olduysa o sırada oldu. Murat Albay bir anda dizlerinin üstüne çöktü, sonra sırt üstü yere düştü. Beyin kanaması geçiriyordu...

Askeri Cezaevinde, ambulans vardı. Ancak bir türlü kapısı açılamadı. 20 dakika beklendi, sonunda kapı açıldı. Ancak bu kez de ambulansın içinde hiçbir teçhizat olmadığı anlaşıldı.

Ailesi bunlarla uğraşırken, Murat Albay için saniyeler hızla ilerliyordu. Uzun süre sonra hastaneye kaldırıldı. GATA'da tedavi altına alındı.

Beyin kanaması geçiren Murat Albay, yoğun bakıma alındı. Ancak 5 gün süren yaşam mücadelesinde, kötü son sabah saatlerinde yaşandı. Albay Murat Özenalp'in saat 11.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Albay Özenalp için, saat 11.00'da GATA'da resmi tören düzenlenecek. Özenalp'in naaşı, Kocatepe Camisi'nde öğle namazında kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

ulusalkanal.com.tr

# Balyoz # murat özenalp # yaşamını