Berkin'i bu polisler mi vurdu?

Berkin Elvan'ın başına isabet eden gaz fişeğini atan polis soruşturma kapsamında aranmaya devam ediyor. Soruşturma kapsamında olay anında, çok yakın bir mesafeden çekilen bir fotoğtaf ortaya çıktı. Fotoğrafta, Berkin Elvan'ın gaz fişeğiyle vurulduğu yerde bulunan 7-8 polis görülüyor.

Berkin'i bu polisler mi vurdu?

Gezi Parkı protestolarına müdahale sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle başından vurulmuş ve ağır yaralanmıştı 15 yaşındaki Berkin Elvan. 269 gün komada kaldıktan sonra yaşam mücadelesini kaybetmişti

Berkin'e isabet eden gaz fişeğini atan polis soruşturma kapsamında aranırken, olay yerinde çekilen 7-8 polisin yer aldığı bir fotoğraf ortay çıktı.

Soruşturmada tanık olaran dinlenen P.K, fotoğrafı, olay anında, Berkin'in vurulduğu yere iki dakikalık mesafede olan ve asistan olarak çalıştığı bir polikliniğin penceresinden çektiğini söyledi.

Elvan ailesinin avukatı Evrim Deniz Karatana fotoğrafı dava dosyasına delil olarak sundu. Karatana, ''Fotoğrafta yer alan polislerin Berkin’e ateş eden polisler olma ihtimali bulunduğu için fotoğrafı delil olarak dosyaya sunduk. Fotoğraftaki polisler olaydan kısa bir süre önce o yöne doğru koşmaya başlamışlar''dedi.

P.K ifadesinde, poliklinkte diş hekimi olan M.B'nin asistanı olduğunu ve fotoğrafı polikliniğin penceresinden cep telefonunun kamerasıyla çektiğini söyledi.

Fotoğrafın çekildiği poliklinikte diş hekimi olan M.B ise, fotoğraf çekildikten bir süre sonra fotoğraftaki polislerin Berkin’in vurulup yaralandığı yere doğru koştuğunu söyledi.

ulusalkanal.com.tr

# polis # berkin elvan # bilye