Erdoğan'ın 'haşhaşi' benzetmesine CHP'den yanıt

Başbakan Erdoğan'ın "haşhaşi" dediği cemaate CHP kalkan oldu. CHP'nin Bağcılar Belediye Başkan adayı Muhammed Çakmak, "Haşhaşi benzetmesi vicdansızlık, Hizmet Hareketi, bu milletin bağrından çıkmıştır" dedi.

Erdoğan'ın 'haşhaşi' benzetmesine CHP'den yanıt

Başbakan'ın "haşhaşi" benzetmesi tartışılmaya devam ediyor.

Zaman Gazatesi savunmada... Hergün Gülen Cemaati ile dirsek temasında olan kişilerle röportaj yapıyor ve cemaate destek mesajlarıı alıyor. Son isim CHP'nin İstanbul Bağcılar Bbelediye Başkan Adayı Muhammed Çakmak.

CHP'li Çakmak, Fethullah Gülen tarikatına kol kanat gerdi, "Haşhaşi benzetmesi vicdansızlık" dedi.

CHP Bağcılar Belediye Başkan Adayı Muhammed Çakmak, "Bu toprakların evlatlarına bütün enerjisini harcayan Türkiye’nin her karesinde var olan bir gönül ordusuna, dünyanın en karanlık ve gizli işlerini yapan, esrar ticareti yapan ve insanları bununla kendine bağlayan gayri ahlakî ve katil sürüsü bir örgüt olan Haşhaşilerle eş değer tutmanın büyük bir vicdansızlık olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu ekibinin önemli isimlerinden olan Çakmak,"Hizmet Hareketi, bu milletin bağrından çıkmış bir harekettir. Bu ülkeyi yöneten insanlar, bu ülkeye hayatlarını ve enerjisini sarf eden bir kadroya nasıl bu benzetmeleri yapar?" diye sordu.

ulusalkanal.com.tr

# fethullah gülen # cemaat # chp # zaman gazetesi # muhammet çakmak