TGB: Eşkıya yatağı İncirlik Üssü'ne el konsun!

Türk gençliği, Suriye sınırında PKK/PYD’ye kalkan olan Amerika’ya karşı mücadele planını açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye Gençlik Birliği, İncirlik Üssü'nün Amerika’ya kapatılması için imza kampanyası başlattı. Hava üssünde Türkiye'yi bölme planlarının yapıldığını söyleyen TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, Amerika'ya karşı gençliğe mücadele çağrısı yaptı.

Türk gençliği, sınırın Suriye tarafına zırhlı birlikler konuşlandırarak PKK/PYD’ye kalkan olan Amerika’ya karşı harekete geçti.

Türkiye Gençlik Birliği İncirlik Üssü'nün Amerika'ya kapatılması için imza kampanyası başlattı.

Açıklamayı TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz yaptı. Cengiz, imza kampanyasını bütün üniversitelerde yürüteceklerini söyledi, gençliğe çağrı yaptı.

Amerika’nın İncirlik Üssü'nde Türkiye'yi bölme planları yaptığını belirten Cengiz, "Eşkıya yatağı ABD'den alınıp Mehmetçiğe verilmeli" diye konuştu.

TGB'nin açıklaması şu şekilde:

Uzun zamandır gizli kapaklı olup, son yıllarda kendini açık eden ve bugün namluları ülkemize dönen tanklarla tartışmasız hale gelen bir gerçek var: Türk-Amerikan savaşını yaşıyoruz.

Saflaşma Açık

Türkiye, Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesi’ndeki hedef ülkelerinden birisiydi. Projenin merkezinde, Suriye, Irak ve İran ile beraber Türkiye’nin bölünmesiyle kurulacak bir kukla devlet vardı: Adı sözde Kürdistan, gerçekte “2. İsrail” olacak olan bir kukla devlet…

Son iki yılda yaşananlar gösteriyor ki artık esas hedef Türkiye’dir. ABD, önce güdümündeki terör örgütleri PKK, FETÖ ve IŞİD’nin bombalı eylemleriyle sonrasında 15 Temmuz darbe girişimiyle, Türkiye’nin bölünmesi ve dağıtılması için saldırılarını sürdürmektedir.

Safımız Belli

Artık dolaylı girişimlerden, cephe cepheye bir saflaşmaya geldik. ABD PYD/PKK'nın yanından tanklarını Türkiye’ye çevirdi. Artık saflaşma açık. Bir tarafta Türkiye diğer tarafta ABD tankları var. Biz bu ülkenin vatansever gençleri olarak Türkiye safındayız. Yüreğimiz, cephede terörle mücadele eden Mehmetçiğimizle ve polisimizle birlikte. ABD’nin ve güdümündeki PKK, FETÖ ve IŞİD’in de tam karşısındayız. Bütün gençliği Türkiye safında birlik olmaya çağırıyoruz.

Talebimiz Net

Türk gençliği, bu cepheleşmenin gereği olan, Türkiye safındaki her eylemin içinde olacak ve destekleyecektir. Önümüzdeki öncelikli icraat, eşkıya yatağı İncirlik Üssü’nün ABD’ye kapatılması ve üssün Mehmetçiğin emrine verilmesidir.

Hepimizin gözleri önünde; ABD askeri PYD/PKK ile nöbet tutuyor. ABD bayrağıyla PKK paçavrası yan yana asılıyor. ABD yetkilileri Türk ordusunun vurduğu teröristleri ziyaret ediyor.

Hepimiz biliyoruz; 15 Temmuz darbe girişiminin karargâhı İncirlik’ti. PYD/PKK’ya silahlar İncirlik’ten gidiyor.

Türkiye, namlularını üzerine doğrultmuşken, Amerika’ya İncirlik’i kullanma hakkı veremez! İncirlik Üssü, Amerika eşkıyalığına peşkeş çekilemez!

ulusalkanal.com.tr

# incirlik üssü # tgb # türkiye gençlik birliği