CKD'nin uyuşturucuya karşı mücadelesi: Anneler Hareketi İstanbul'da tanıtım kahvaltısı düzenledi

Cumhuriyet Kadınları Derneği "Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi" kampanyası çalışmalarını hızlandırdı. CKD üyeleri İstanbul Beyoğlu'ndaki Öğretmenevi'nde İstanbul Şubeleri tanıtım kahvaltısı düzenledi. Etkinliğe CKD Genel Başkanı Profesör Doktor Tülin Oygür, TLB Genel Başkanı Furkan Kaplan, sanatçı Ali Yaylı ve Diyarbakır annesi İmhan Nilüfer de katıldı. Toplantı sornası Karaköy meydanında basın açıklaması yapan CKD Genel Başkanı Tülin Oygür, emperyalizmin saldırılarına izin vermeyeceklerini vurguladı.

CKD'nin uyuşturucuya karşı mücadelesi: Anneler Hareketi İstanbul'da tanıtım kahvaltısı düzenledi

"Uyuşturucuya karşı anneler hareketi" yurt genelindeki çalışmalarına hız verdi. CKD'nin kampanyası için İstanbul'da tanıtım kahvaltısı düzenlendi.

CKD İStanbul şubeleri üyelerinin katıldığı kahvaltıyı toplantıda CKD Genel Başkanı Tülin Oygür, TLB Genel Başkanı Furkan Kaplan, Sanatçı Ali Yaylı ve Diyarbakır annesi İmhan Nilüfer de yer aldı.

CKD Genel Başkanı Tülin Oygür yaptığı konuşmada uyuşturucu ile mücadelenin önemine dikkat çekti.

TLB Genel Başkanı da emperyalizmin Türk Gençliği'ni uyuşturmaya çalıştığını söyledi. Kaplan gençlik olarak buna geçit vermeyeceklerini belirtti.

CKD'nin kampanyasına destek açıklaması yapan Sanatçı Ali Yaylı da Türkiye'den Batı'dan gelen saldırıları anlattı.

DİYARBAKIR ANNESİNDEN KARARLILIK MESAJI

Etkinliğe katılan Diyarbakır annesi İmhan Nilüfer de "Biz mücadelemizi vereceğiz, zafer bizim olacak" ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası CKD üyeleri basın açıklaması yapmak için Karaköy Meydanı'na gitti. CKD Genel Başkanı Oygür açıklamasında emperyalizmin kültürel savaşına karşı da hazırlıklı olmak gerektiğini vurguladı.

Neoliberalizmin gençleri milli değerlerinden koparmayı amaçladığına dikkat çeken Oygür, herkesi "Uyuşturucuya karşı anneler hareketi" kampanyası için kurulan internet sitesine ve eğitim materyallerini takip etmeye davet etti.

# istanbul # Cumhuriyet Kadınları Derneği # CKD # tülin oygür # anneler hareketi # tlb # Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi