Ergenekon tertibi bir can daha aldı

Ergenekon tertibinde hedef alındı, cezaevinde hastalığa yakalandı, tahliyesinden 2 yıl sonra yaşamını yitirdi. Davada 2. 5 yıl tutuklu kalan Mehmet Koral, cezaevindeyken yakalandığı beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Koral Kağıthane'de yapılan törenin ardından sessiz sedasız toprağa verildi.

Ergenekon tertibi bir can daha aldı

Ergenekon tertibi bir can daha aldı.

Davada 2.5 yıl tutuklu kalan Mehmet Koral cezaevinde yakalandığı hastalık nedeniyle yaşamını yitirdi.

Kuddusi Okkır, Murat Özenalp, Kaşif Kozinoğlu, İlhan Selçuk, Ali Tatar ve Uçkun Geray gibi isimlerin ardından Mehmet Koral da Ergenekon kumpası nedeniyle hayatını kaybetti.

Koral, 2009 yılında Ergenekon tertibiyle tutuklandı. İddiaya göre, Koral'ın eski özel harekatçı İbrahim Şahin liderliğinde bir grupla birlikte suikast planlarında adı geçiyordu. Bu nedenle Koral 2.5 yıl cezaevinde kaldı.

Vatan Gazetesi'nden Çağdaş Ulus'un haberine göre, Mehmet Koral'da Silivri Cezaevi'ndeyken beyin kanserine yakalandı. Tedavi için tahliyesini talep etti ancak talebi kabul edilmedi. Aradan 2.5 yıl geçti, Koral ancak tahliye edilebildi.

Cezaevinden çıktıktan sonra 3 yıl boyunca hastalığıyla uğraştı ancak başarılı olamadı. Koral geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitirdi.

Mehmet Koral için doğduğu köyün Kağıthane'deki derneğinde küçük bir tören yapıldı. Törenden sonra cenaze sessiz sedasız toprağa verildi.

Ağabeyi Hasan Koral, tedaviye ve tahliye ihmali olanların yargılanması için suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

# ergenekon # ali tatar # uckun geray