CHP'de kazan kaynıyor

CHP Milletvekilleri Süheyl Batum ve Birgül Ayman Güler, seçim sonuçlarının ardından CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Batum, CHP seçmeninin kandırıldığını söyledi , "Bu başarısızlığın sorumlusu Genel Başkan ise tabii ki olağanüstü kurultay olur" dedi. Seçimde stratejik hatalar yapıldığını belirten Güler de kaybedilen seçimin sorumlularının CHP yönetimi olduğunu ifade etti.

CHP'de kazan kaynıyor

Ön görülen oldu, Ekmeleddin İhsanoğlu seçimi kaybetti ve partide kurultay sesleri gelmeye başladı.

CHP Milletvekilleri Prof. Dr. Süheyl Batum ile Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, ayrı ayrı açıklama yaparak seçim soruçlarını değerlendirdi, parti yönetimine sert sözlerle yüklendi...

CHP seçmeninin kandırıldığını belirten Batum, "bu başarısızlığın sorumlusu kimse, Genel Başkan ise tabii ki olağanüstü kurultay olur" dedi. Batum, CHP yönetiminin AKP'den yüzde 10 oy almak üzere yola çıktığını ancak bunun gerçekleşmediğini ifade etti.

Parti yönetimine bir tepki de CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'den geldi. Güler seçimde iki aday çıkarılmayarak stratejik hata yapıldığını vurguladı. Güler, başarısızlık nedeniyle parti yönetiminin seçmeni suçlamasını eleştirdi.

# chp # çatı aday # Ekmeleddin