İzmir'de kumar operasyonu

İzmir'de jandarma kumar operasyonları düzenledi. Menemen'de bir hayvan çiftliğine ve Tire'de bir adrese düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kişiye ceza kesildi.

İzmir'de kumar operasyonu

İzmir'in Menemen ilçesinde kumar oynatılan hayvan çiftliğine jandarmabaskın yaptı.

Jandarma ekipleri, Günerli Mahallesi'nde önceden hayvan çiftliği olarak kullanılan mekanda kumar oynandığı ihbarı alındı. Operasyon düzenleyen ekipler, kumar oynayan 62 kişiye emre aykırı davranıştan idari işlem uyguladı.

Kumar oynatan 2 kişiye de kumar oynamak için yer temin etmek suçundan adli işlem yapıldı.

Tire ilçesinde ise bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri Kahrat Mahallesi'nde bir evde kumar oynatıldığını belirledi.

Ekipler yaptıkları operasyonda kumar oynayan 19 kişiyi yakaladı. Yapılan aramada ruhsatsız tabanca, şarjör ve fişeğin yanı sıra 100 gram kenevir bitkisi tohumu ele geçirildi.

Tabancanın sahibi hakkında ruhsatsız tabanca bulundurmaktan, kenevir tohumlarının sahibi hakkında uyuşturucu madde bulundurmaktan, evin sahibi 2 kişi hakkında da kumar oynatmak için yer ve imkan temin etmekten işlem yapıldı.

Kumar oynayanlara kumar cezası uygulanırken, evde bulunanların tamamına ayrıca koronavirüs tedbirlerine uymadıkları için para cezası kesildi.

# operasyon # tabanca # jandarma # menemen # izmir operasyon # Baskın # izmir tire # kumar # tire # İzmir kumar # şarjör # Hayvan Çiftliği # İzmir jandarma