Okmeydanı'nda terör eylemi

İstanbul'da dün akşam hareketli saatler yaşandı. Okmeydanı'da Silvan'daki teröristlere destek vermek için yüzleri maskeli bir grup ortalığı savaş alanına çevirdi. Yola barikat kurup polise havai fişek atan gruba, güvenlik güçleri biber gazı ile müdahale etti. Müdahalenin ardından polis ekipleri TOMA yardımıyla barikatları kaldırarak yolu açtı.

Okmeydanı'nda terör eylemi

İstanbul Okmeydanı'nda, Silvan'da köşeye sıkışan PKK terör örgütüne destek veren yüzleri maskekli bir grup polisle çatıştı.

Olay, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi'nde yaşandı. Diyarbakır Sİlvan'da 11 gündür süren sokağa çıkma yasağına tepki adı altında barikatlarla yollar trafiğe kapatılmak istendi.

Polise havai fişek atan gruba polis biber gazı ile müdahale etti. Müdahalenin ardından polis ekipleri TOMA yardımıyla barikatları kaldırarak yolu açtı.

Öte yandan İsanbul ve Mimar Sinan Üniversitesi'nde PKK'lı teröristlere destek için eylem yapan gözaltına alınan 13 öğrenciden 6'sı serbest bırakıldı. Çantalarından torpil, demir çubuk, plastik boru ve flama çıkan 7 kişi ise Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulanıyor.

ulusalkanal.com.tr

# terör # okmeydanı # Eylemi