AKP'de Devlet Bahçeli seferberliği: Teşkilatlara bu talimat verildi

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, AKP'nin Devlet Bahçeli için teyakkuza geçtiğini yazdı. Yazısında "Kesin bilgilerimle söylüyorum" diyen Önkibar, "Bahçeli’nin miting yapacağı yerlerde sadece vali ve belediye başkanları değil, aynı zamanda bütün AKP örgütleri teyakkuzda olacak. Evet Devlet Bahçeli’nin konuşma yapacağı meydan ve salonlar AKP mensuplarınca doldurulup büyük kalabalık görüntüleri verilecek." ifadelerini kullandı.

AKP'de Devlet Bahçeli seferberliği: Teşkilatlara bu talimat verildi

Önkibar'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Duydunuz mu, kışın soğuk, yazın sıcak diye tam 20 yıldır kayda değer miting yapmayan Devlet Bahçeli, Tayyip Erdoğan için yollara düşüyor.

Erdoğan çağırırsa Bahçeli Almanya’da bile eyalet eyalet gezecek, yani onun hatırına çok korktuğu uçağa bile iğne yaptırarak binecek.

Hatırlayın Devlet Bahçeli 2015 Kasım’ında yapılan son genel seçimde sadece ve sadece üç miting yapmıştı ki bu rakam AKP’de 73, CHP’de 54 idi.

Diyeceksiniz ki Bahçeli yollara düşse bile kendini karşılayacak adam bulamaz!

Haklısınız gerçekte bulamaz... Ancak?

Kesin bilgilerimle söylüyorum, AKP Genel Merkezi zirveden yeni aldığı yeni bir emirle Bahçeli için seferberlik ilan etti.

Buna göre Bahçeli’nin miting yapacağı yerlerde sadece vali ve belediye başkanları değil, aynı zamanda bütün AKP örgütleri teyakkuzda olacak .

Evet Devlet Bahçeli’nin konuşma yapacağı meydan ve salonlar AKP mensuplarınca doldurulup büyük kalabalık görüntüleri verilecek.

Dahası, bu yapay çoşkulu miting ve salon sahneleri birkaç haber kanalı tarafından canlı olarak anında aktarılacak!

Peki bu tiyatro hazırlığı niçin mi?

Öncelikle yüzde 90’ı hayır diyen MHP seçmenini etkilemek için yani milliyetçiler büyük kalabalıklarla Bahçeli ile beraberler algısını yaratmak için.

Bir diğer hesap yüzer-gezer oyları, AKP ile MHP bu işi rahat götürür diye etkileyip, onların güçlünün yanında yer almalarını sağlamak için!

ulusalkanal.com.tr

# mhp # AKP # devlet bahçeli # aydınlık gazetesi # referandum # seferberlik