Kaynak Yayınları çok özel isimlerle TÜYAP’ta

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı TÜYAP devam ediyor. 10 Kasım'a kadar devam edecek fuarda Kaynak Yayınları'na ilgi bir hayli yoğun.

Kaynak Yayınları çok özel isimlerle TÜYAP’ta

9 Kasım Cumartesi Programı

Cezmi Ersöz ve Zafer CömertTüyap’ta

Cezmi Ersöz ve Zafer Cömert’in hazırladığı, Gezi şehidi Abdullah Cömert şahsında diğer Gezi şehitlerine yazılmış şiirlerin ve Abdullah Cömert’in fotoğraflarının yer aldığı ABDOCANkitabının imza günü 9 Kasım cumartesi 16.00’da

Kaynak Yayınları

standında, 3. Salon 504B’de olacak. İmza gününe, Ataol Behramoğlu, Can Ataklı, Ümit Zileli ve Halil Nebiler de destek verecek.

Silivri ve Hasdal’dan Yazılan Kitaplar İmzalanıyor

Silivri ve Hasdal’daki tutuklu komutanların ve ailelerinin dramlarının anlatıldığı, genç bir gazetecinin tutuklanma sürecinin konu edindiği kitaplar Tüyap’ta imzalanıyor. Hâlâ Hasdal Cezaevi’nde tutuklu Semih Çetin’in ve Ali Türkşen’in kitaplarını eşleri Nilüfer Çetin ve Sevim Türkşen, Silivri Cezaevi’nde tutuklu olan Oktay Yıldırım’ın kitabını Av. Zeynep Küçük imzalayacak. 9 Ekim’de görülen Balyoz Davası’nda tahliye olan Cafer Uyar, Vatan Gazetesi istihbarat ve haber araştırma şefi Burak Bilge, psikolog Pelin Çınar ve Vatan Gazetesi muhabiri Çağdaş Ulus, Kaynak Yayınları standında, 9 Kasım cumartesi günü, 14.00’da 10. Salon 302’de kitaplarını imzalayacak.

Stambulskie Novosti’de Jön Türk Devrimi

Kaynak Yayınları, Dağıstanlı aydın Celaleddin Korkmasov’un hem Jön Türklerle hem Rus devrimci aydın çevresiyle birlikte İstanbul'da Rusça çıkardığı Stambulskie Novosti, "İstanbul Haberleri” gazetesini yayımladı. İki yıllık Silivri tutsaklığının ardından ayağının tozuyla bu işe girişen Mehmet Perinçek ve genç kuşak tarihçi Arda Odabaşı’nın, dönemin Rus ve Osmanlı kaynaklarını titizlikle hazırladıkları kitap 9 Kasım cumartesi günü saat 13.00’da 3. Salon 504B numaralı standa okuyucusuyla buluşuyor.

10 Kasım Pazar Programı

Ömer Hayyam Bir Kez Daha Ölümsüzleşiyor

“Ekrem Ataer’in Besteleriyle ÖMER HAYYAM kitabı, bestelerin yer aldığı CD ile birlikte çıktı. Kaynak Yayınları’ndan çıkan kitap Kitaro, Ayşe Kulin ve Ahmed Şamlu ile birlikte hazırlandı. Ayrıca kitaba yorumlarıyla katkıda bulunan isimler de şöyle; Adnan Binyazar, Aydın Boysan, Muazzez İlmiye Çığ, H. Bouffard Eyuboğlu, Yaşar Gürsoy, Hüsrev Hatemi, Ali Kocatepe, Tuncel Kurtiz, Amin Maalouf, Fikret Otyam, Bülend Özveren, Adnan Özyalçıner, Doğu Perinçek, Timur Selçuk, Sennur Sezer, Afşar Timuçin, Hıfzı Topuz, Sadık Usta, Ahmet Ümit, Öner Yağcı

Tüyap Kitap Fuarı, Karadeniz Salonu’nda 10 Kasım Pazar günü, saat 13.00-14.00 arasında yapılacak panele başta Mustafa Sarıgül olmak üzere kitapta adı geçen isimlerden bazıları da katılacak. Ayrıca Ekrem Ataer, saat 14.00-18.00 saatleri arasında 10. Salon 302 no’lu Kaynak Yayınları standında kitabını imzalayacak.

Muazzez İlmiye Çığ Tüyap’ta

Kaynak Yayınları’ndan 20’den fazla kitabı çıkan Sümer Kraliçesi Muazzez İlmiye Çığ, üretmeye devam ediyor. 100 yaşına merdiven dayamış yazarın son kitabı Sümerler Türklerin Bir Koludur okuyucuyla buluştu. 3 Kasım cumartesi günü Kaynak Yayınları standında 500’e yakın kitap imzalayan Çığ’a ilgi büyüktü. Yazar, 10 Kasım Pazar günü 3. Salon 504B’de okuyucusuyla tekrar buluşacak.

ulusalkanal.com.tr

# mehmet perinçek # kaynak yayınları # Muazzez İlmiye Çığ # Ömer Hayyam # Cezmi Ersöz # tüyap # 2013 # Zafer Cömert # abdocan