Bu hafta vizyona girecek filmler hangileri?

Uzunca bir aranın ardından sinema salonların vizyon filmleri haberiyle karşınızdayız. Bu hafta 2'si yerli 4 film vizyona girecek. Haftanın öne çıkan yapımı, yönetmenliğini Everardo Gout'un üstlendiği "Arınma Gecesi: Sonsuza Dek" filmi.

Bu hafta vizyona girecek filmler hangileri?

Yılda bir kez gerçekleştirilen arınma günü, 1 günle sınırlamayıp aralıksız bir sürece dönüştürülmek istediler.

Gerilim, bilim-kurgu ve aksiyon türündeki filmin yönetmen koltuğunda Everardo Gout'un var. "Arınma Gecesi: Sonsuza Dek" filminin senaryosunda James DeMonaco imzası bulunuyor.

Bilim-kurgu ve gerilim meraklıları için bu hafta bir film daha var, "Gezginler"... Başrollerde Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead, Colin Farrell ve Archie Madekwe'nin yer alıyor.

Özel bir görev için uzaya gönderilen bir grup genç astronotun hikayesini anlatıldığı filmin yönetmenliğini Neil Burger üstlendi.

Anıl Gelberi'nin yazıp yönettiği "Plaza" filmi, atıl olarak duran bir plazada güvenlik görevlisi olarak çalışan bir adamın hikayesini odağına alıyor.

Dram türündeki filmde Onur Berk Arslanoğlu'na Deniz Altan ve Adnan Devran eşlik ediyor.

Haftanın tek ve yerli korku filmi "Lanetli Anlaşma" yarın izleyiciyle buluşacak.

Atakan Şatıroğlu'nun yönettiği film, ruhlarla dolu bir villanın miras kaldığı iki kardeşin burada yaşadıklarını konu ediniyor.