Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk: ABD ile savaşacağız yokum diyen ülkeyi terk etsin

AKP'ye yakın iki gazeteden NATO ve ABD emperyalizmine karşı milli cephe çağrısı yapan iki köşe yazısını dikkatinize sunuyoruz. Biri Star'dan Ardan Zentürk diğeri Yeni Şafak'tan İbrahim Karagül.

Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk: ABD ile savaşacağız yokum diyen ülkeyi terk etsin

Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk “Bu ABD ile savaşırız, ‘yokum’ diyen şimdiden gitsin...” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Zentürk yazısında “NATO’da yaşanılan skandal, iki densiz çalışana mal edilip kapatılacak bir skandal değildir, bilinçli bir mesajdır. 15 Temmuz işgal amaçlı kanlı girişimin planlayıcısı, ‘1 dolarlık’ askerleriyle uygulayıcısı örgüt, milletin kararlı duruşu karşısında saldırısını tırmandırma kararı almıştır, hepsi bu... Düşünün... 15 Temmuz gerçekleştiğinde NATO karargahlarında görev yapan subayların toplam sayısı 462’ydi, bunlardan 237’si FETÖ’cü çıktı!..” dedi.

"ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Köşesinde Türkiye'ye yönelik emperyalist tehdide vurgu yapan NATO'nun düşmanlığına vurgu yapan bir başka yazar da Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül oldu. Karagül'ün yazısında çarpıcı bölümler yer aldı.

Karagül, "Belki 15 Temmuz’dan sonra bir dalga daha gelecek amabunun da üstesinden geleceğiz. Milli dayanışma, Türkiye Ekseni’nde, tek cephede toplanma, ABD ve İsrail’in FETÖ ve PKK ile ortak biçimde Türkiye’ye saldırı hazırlıklarına karşı ülke genelinde öz savunma, acımasız direniş hatları kurma yolunda daha keskin adımlar atacağız. 2018 için olağanüstü savunma hazırlığı, gerekirse nükleer silahlanma acil bir hale gelmiştir. Ama bu bir tarih dönüşüdür. Yüzlerce yılda bir kez gelir. Ve o tarih bize geniş bir alan açıyor ve biz bu alanı dolduracağız.Tehdit ne kadar büyük olsa, saldırılar ne kadar şiddetli olsa da küresel güç kaymaları bize bu mücadeleyi kazanacağımızı söylüyor. Ve gerçekten de kazanacağız…" dedi.

ulusal.com.tr

# abd # nato # yeni şafak # Star gazetesi # Ardan Zentürk # ibrahim karagül