Van Şehitleri törenle memleketlerine uğurlandı

Van'da çığ felaketinden şehit olan 11 jandarma personeli, 9 güvenlik korucusu ve 2 itfaiye eri için tören düzenlendi. Şehitlerin naaşı toprağa verilemk üzere memleketlerine uğurlandı.

Van Şehitleri törenle memleketlerine uğurlandı

Van Bahçesaray'da şehit olan asker ve korucular son yolculuğuna uğurlanıyor.

Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları Van Jandarma Filo Komutanlığı’na getirildi.

11 jandarma, 9 güvenlik korucusu ve 2 itfaiye personeli ile Hakkari'de kaza sonucu şehit olan asker için tören düzenlendi.

Şehitlerin naaşı tören sonrasında askeri uçakla memleketlerine gönderildi.

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, şehit yakınları, silah arkadaşları, sağlık görevlileri ve askeri erkan katıldı.

Şehit astsubay Fatih Karagöz (Kocaeli), uzman çavuşlar Özen Çam (Artvin), Ramazan Süslü (Aksaray), Ufuk Deniz (Kastamonu), Özgür Işık (Düzce), Muammer Keskin (Aydın), Oğuzhan Ulaş Avcı (Kars), Mesut Deniz (Kahramanmaraş), uzman onbaşılar Osman Karaca (Tokat), Cihat Erat (Erzurum), Tarkan Karaca (Eskişehir) de toprağa verilecek.

İtfaiye personelleri Emrullah Ersarı, Fevzi Sevinç'in cenazeleri ile şehit güvenlik korucuları Mehmet Esen, Nesim Yavuz, Nimetullah Mantaş, Abdulselam Mantaş, Bayram Bulcar, Hekim Kazgan, Metin Mantaş, Nimet İnçamur, Tahsin Karan'ın naaşları Van'da defnedilecek.

Hakkari Çukurca'da kaza sonucu şehit olan piyade sözleşmeli er Özgür Çelik'in naaşı da memleketine gönderildi.

ulusal.com.tr

# Hakkari # van # özgür ışık # muammer keskin