Elitaş'tan o fotoğrafa açıklama geldi

FETÖ ile bağlantısı ortaya çıkan Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez'in AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret etmesi üzere ilk açıklama geldi. Elitaş, ''FETÖ davasından yargılanıp ceza alan birisini "hayırlı olsun ziyareti "adı altında yanıma getirip fotoğraf çektirmek masum bir ziyaret olarak kabul etmek mümkün değildir.'' dedi

Elitaş'tan o fotoğrafa açıklama geldi

Kayseri 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Kayseri Şeker Fabrikası'nın mevcut Genel Müdürü Osman Canıtez'e "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası vermişti.

Bu olaydan ardından Canıtez'in 16 Nisan'da AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri MilletvekiliMustafa Elitaş'ı ziyaret ettiği ve fotoğraf çekildiği gün yüzüne çıktı.

Tepki çeken ziyarete ilişkin Elitaş Twitter'dan açıklama yaptı.

- FETÖdavasından yargılanıp ceza alan birisini "hayırlı olsun ziyareti "adı altında yanıma getirip fotoğraf çektirmek masum bir ziyaret olarak kabul etmek mümkün değildir.

# şeker # fetö # ak parti # açıklama # kayseri # milletvekili # twitter # dava # fotoğraf # yargı # mustafa elitaş # osman canitez # AK Parti Grup Başkanvekili # kayseri şeker