11. Uluslararası Turizm Kongresi düzenlendi: Türkiye turizm hedeflerini aştı

Turizmin geleceği, Antalya'da düzenlenen 11. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde görüşüldü. Kongreye katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'ya gelen turist sayısının yıl sonuna kadar 9 milyonu geçeceğini belirtti.

11. Uluslararası Turizm Kongresi düzenlendi: Türkiye turizm hedeflerini aştı

Antalya'da düzenlenen 11. Uluslararası Resort TurizmKongresi'nde, geleceğin turizmi, turizmin geleceği ele alındı. Sektördeki beklentiler yeniden aşılırken beklentiler de yenilendi.

Kongrede konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'ya gelen turist sayısının yıl sonuna kadar 9 milyonu geçeceğini belirtti.

Bakan Mehmet Nuri Ersoy, yoğun geçen sezonun artarak devam etmesi için gerekli çalışmalara başlandığını söyledi.

Konuşmacılar, Türkiye'nin kovid salgınının olumsuz etkilerinden diğer ülkelere göre daha hızlı toparlandığını da belirtti.

Önemli katılımcıların yer aldığı Kongre'de, Türkiye'nin sektörde İspanya, Yunanistan ve İtalya gibi ülkelere göre önde olduğu vurgulandı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ise turizme insan kaynağı yetiştirmek amacıyla yapılan çalışmaları paylaştı.

# yunanistan # antalya # İspanya # turist # turizm # italya # Uluslararası # kongre # mehmet nuri ersoy # Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy # ersin yazıcı # antalya turizm # Türkiye turizm # Antalya Valisi Ersin Yazıcı