Galatasaray Tuzlaspor'a 6-2 yenildi

Süper Lig'de gösterdiği kötü performansla büyük tepki toplayan Galatasaray, lige verilen arada hazırlık maçında Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 6-2'lik sonuçla mağlup ayrıldı.

Galatasaray Tuzlaspor'a 6-2 yenildi

Haber: Yasin Kerim Aşan

Süper Lig'de gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray lige verilen bir haftalık arada, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile Nef Stadyumu'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Ligde de küme düşme hattının 3 puan üzerinde bulunan ve kötü günler geçiren sarı-kırmızılılar, Tuzlaspor'a 6-2 gibi farklı bir skorla kaybetti.

Karşılaşmayı 6-2 kazanan Tuzlaspor'un gollerini Okwuchukwu Ezeh (3), Onat Kutay Kurt, Sedat Şahintürk ve Jurgen Bardhi atarken, Galatasaray'ın golleri Onat Kutay Kurt (kendi kalesine) ve Ömer Bayram'dan geldi.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesi geçirdiği havai fişek kazası nedeniyle sahalardan uzak kalan ve uzun bir tedavi süreci geçiren Omar Elabdellaoui de bu maçta forma giyerek 13 ay sonra sahaya çıkmış oldu.

TORRENT'İN KÖTÜ GİDİŞİ SÜRÜYOR

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ayrılmasının ardından göreve gelen Domenec Torrent de kötü gidişe çare olamadı. Sarı-kırmızılı ekip, Torrent yönetiminde çıktığı 4. maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray Torrent ile, Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını da kaybetmişti.

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de 27 puanla 15. sırada yer alıyor. Aslan, geride kalan 23 maçtai 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Ligde son 12 maçının sadece birini kazanabilen sarı-kırmızılı takım, küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor.

# Galatasaray # haber # fatih terim # NEF Stadyumu # tuzlaspor # Omar Elabdellaoui # Ömer Bayram # domenec torrent