Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş önerisinin arkasından FETÖ çıktı

ABD'nin Altılı Masadaki krize el atmasının ardından Akşener'in yaptığı öneriyi ilk olarak FETÖ'cülerin dillendirdiği ortaya çıktı. İyi Parti'nin masadan ayrılmasıyla telaşa kapılan HDP ve FETÖ çevreleri de ABD'nin krize müdahalesinin ardından bayram etti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığı adaylığına belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ı önermesi ardından Altılı koalisyon dağılmıştı.

Yaşanan son gelişmeler sonrasında İyi Parti, iki belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcılığı görevini yapması teklifini gündeme getirdi.

Altılı masadaki krize ABD'nin Ankara'daki gizli karargahtan yaptığı müdahale FETÖ'cüler tarafından servis edildi. Firari FETÖ’cü Savaş Genç'in 5 Mart’ta sosyal medya yayınında cumhurbaşkanı yardımcılığı formülünü dillendirdiği ortaya çıktı.

Altılı masadaki kriz dolayısıyla telaşa kapılan HDP ve FETÖ çevreleri, ABD'nin krize müdahalesinin ardından bayram etti.

FETÖ’cü Savaş Genç, “Masa devrildiğinde çözüm olarak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun başkan yardımcısı olmasını önermiştim. Türkiye bu öneride buluştu. Harika bir gelişme!” mesajını paylaştı.

EMRE USLU DA DESTEK VERDİ

Bir diğer firari FETÖ’Cü Emre Uslu da Genç'i tebrik eden isimler arasındaydı. FETÖ’Cü Uslu, sosyal medya hesabından paylaştığı“ Sonuçta savaş genç hocanın 2 yıldır söylediği yere geldiler, aklın yolunu buldular. Tebrikler Savaş hoca” ifadelerini kullandı.

# iyi partili # meral akşener # fetö # Emre Uslu