Davutoğlu'ndan Altılı Masa'ya gözdağı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu Şirin Payzın'ın Halk TV'de yayınlanan programına katıldı. Davutoğlu Altılı Masa'ya da gözdağı verdi., "Biz çıkalım masadan, seçim mi kazanacaksınız çok bilmişler?" diye konuştu.

Davutoğlu'ndan Altılı Masa'ya gözdağı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda seçtikleri Cumhurbaşkanının 'Ben sizin sözünüzü dinlemiyorum' dediği zaman kriz çıkacağını söyledi. Davutoğlu, seçtikleri Cumhurbaşkanının masanın mutabakatlarına uyması gerektiğini belirterek "Cumhurbaşkanı Meclis desteğini kaybeder ve ülke yeniden seçime gitmek zorunda kalır" şeklinde konuştu.

ŞİRİN PAYZIN'DAN TEPKİ: "BU ÖZGÜVEN NEREDEN GELİYOR?"

 Şirin Payzın ise, Halk TV'de yaptığı programda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun "Cumhurbaşkanı masanın mutabakatlarına uymazsa Meclis desteğini kaybeder ve ülke yeniden seçime gitmek zorunda kalır" sözlerine tepki gösterdi, "Yüzde 1'lik bir partinin genel başkanı gibi konuşmalı" ifadesini kullandı.

DAVUTOĞLU'NDAN ALTILI MASA'YA GÖZDAĞI

Davutoğlu, katıldığı canlı yayında Şirin Payzın'ın sözlerine yanıt verdi. "Daha iktidara gelmeyen, trollerin hedefi haline gelen Başbakan'a dönüp oy oranını sorana ben nezaketsiz derim, Türk siyasetini bilmiyorsun derim." diyen Davutoğlu, "Bunu açan biri ile de konuşmam. Bu çok rencide edici bir şey. Oy oranımızı çıkınca görürsünüz." ifadesini kullandı.

Davutoğlu sözlerinin devamında Altılı Masa'ya da gözdağı verdi. Davutoğlu, "Biz çıkalım masadan, seçim mi kazanacaksınız çok bilmişler?" diye konuştu.

# Ahmet Davutoğlu # Gelecek Partisi