Tek tepki Vatan Partisi'nden: "Türk milletinin değil, NATO'nun vekillerisiniz!"

NATO'nun genişlemesine ve Türkiye'ye karşı artan tehdide tutum alan tek parti Vatan Partisi oldu. Finlandiya oylamasına tepki gösteren Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, "ABD'nin korkakları da, teslimiyetçileri de NATO'cu! Vatan Partisi bu düzeni bozacak." vurgusu yaptı.

NATO üslerinin namluları Türkiye'ye dönükken Meclis'teki partiler NATO'nun doğuya doğru genişlemesine "evet" dedi.

Meclis'teki partiler artan tehditleri göz ardı ederken Vatan Partisi karşı tutum alan tek parti oldu:

- Türk milletinin değil, NATO'nun vekillerisiniz! NATO vekilleri, Türkiye'ye tehdidin büyümesine, PKK-FETÖ'nün efendilerine,15 Temmuz'da Meclise bombalar yağdıranlara EVET dedi! Vatan Partisi Meclise girecek, Milletin ve Mehmetçiğin bayrağı olacak, NATO'nun da dizlerini titretecek!

Meclis'teki oylamaya tepki gösteren Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, "ABD'nin korkakları da, teslimiyetçileri de NATO'cu! Vatan Partisi bu düzeni bozacak." vurgusu yaptı.

- Milletin %90'ı NATO'ya karşıyken, NATO'ya evet diyenler Mecliste, HDP-PKK'nın militanları Mecliste, Yetmezmiş gibi HÜDAPAR üzerinden Türk Milleti kavramına savaş açanları da Meclise taşıyorlar. ABD'nin korkakları da, teslimiyetçileri de NATO'cu! Vatan Partisi bu düzeni bozacak.

# vatan partisi # Özgür Bursalı # nato