Mansur Yavaş PKK'nın uzantısı HDP'ye "meşru" dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin meşru olduğunu söyledi. "HDP'de Meclis'te olup derdini anlatmak istiyordur" diyen Yavaş'ın aile yapısını hedef alan LGBT açıklaması da dikkat çekti. Yavaş, LGBT dayatmasına da sahip çıktı.

Mansur Yavaş HDP'ye kalkan oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri PKK'ya dağlarda darbe üzerine darbe indirirken, siyaset arenasında HDP'nin varlığı ise tartışılıyor. Millet İttifakı'nın HDP'ye kalkan olan açıklamalarına bir yenisi daha eklendi

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı sıfatı ile miting meydanlarını dolaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında HDP'nin savunuculuğunu yaptı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP konusunda görüşleri sorulan Yavaş, HDP'nin meşru olduğunu söyledi.

- HDP de Meclis'te olup derdini anlatmak istiyordur, meşrudur. Demirtaş’ın bir açıklamasını gördüm, PKK silah bırakmalıdır diyor, belki HDP bu şekilde meclise girip PKK’ya yeter artık silah bırakın diyecek.

Yavaş, toplumu yozlaştıran, aile kurumunu hedef alan LGBT dayatmasına da sahip çıktı.

- Hiçbir yönetim karşısındakinin cinsel tercihine göre karar veremez.. Biz bizden su ihtiyacı olanın neyse suyunu bağlıyoruz. Devlet bunlar uğraşmaz onlara da karışmaz.
# Mansur Yavaş # selahattin demirtaş # pkk # hdp