Antalyaspor - Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Antalyaspor - Giresunspor maçı ne zaman? Antalyaspor - Giresunspor maçı saat kaçta? Antalyaspor - Giresunspor maçı hangi kanalda?

Antalyaspor - Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Antalyaspor - Giresunspor maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 19. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Antalyaspor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Antalyaspor, ligde oynadığı 16 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Hatayspor ile 0-0 berabere kalan Antalyaspor, topladığı 17 puanla 15. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Giresunspor ise ligde oynadığı 17 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olan Giresunspor, topladığı 19 puanla 13. sırada bulunuyor.

ANTALYASPOR - GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Antalyaspor ile Giresunspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 19. haftasındaki bu mücadele 14 Ocak Cumartesi günü oynanacak.

Corendon Airlines Park'taki maçta hakem Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak.

Saat 13.30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# antalyaspor # giresunspor # futbol # spor toto süper lig # beIN Sports 2