CANLI MAÇ İZLE | Bodrumspor - Sakaryaspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Bodrumspor ile Sakaryaspor, Bodrum İlçe Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Bodrumspor - Sakaryaspor maçı nereden izlenir? Bodrumspor - Sakaryaspor maçı hangi kanalda? Bodrumspor - Sakaryaspor maçı 11'leri neler? Bodrumspor - Sakaryaspor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Bodrumspor - Sakaryaspor canlı izle
bodrumspor sakaryaspor maçı

Spor Toto 1. Lig'de 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Bodrumspor ile Sakaryaspor arasında oynanacak.

Ev sahibi Bodrumspor, ligde oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 2-0 kaybeden Bodrumspor, topladığı 11 puanla 5. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Sakaryaspor ise ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup eden Sakaryaspor, topladığı 12 puanla 3. sırada yer alıyor.

BODRUMSPOR - SAKARYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 13.30'da başlayacak Bodrumspor - Sakaryaspor maçı TRT Spor ve beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

BODRUMSPOR - SAKARYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Bodrumspor # sakaryaspor # Spor Toto 1. Lig # maç # futbol # trt spor # BeIN Sports