CANLI MAÇ İZLE | Hoffenheim - Werder Bremen canlı izle

Almanya Bundesliga'nın 9. haftasında Hoffenheim ile Werder Bremen, PreZero Arena'da karşı karşıya geliyor. Hoffenheim - Werder Bremen maçı nereden izlenir? Hoffenheim - Werder Bremen maçı hangi kanalda? Hoffenheim - Werder Bremen maçı 11'leri neler? Hoffenheim - Werder Bremen maçı canlı izle link..

CANLI MAÇ İZLE | Hoffenheim - Werder Bremen canlı izle
hoffenheim werder bremen maçı

Almanya Bundesliga'da 9. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Hoffenheim ile Werder Bremen arasında oynanacak.

Ev sahibi Hoffenheim, ligde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Hertha Berlin ile 1-1 berabere kalan Hoffenheim, topladığı 14 puan ile 5. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Werder Bremen ise ligde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında Borussia Mönchengladbach'ı 5-1 ile geçen Werder Bremen topladığı 12 puan ile 8. sırada yer alıyor.

HOFFENHEİM - WERDER BREMEN MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.30'da başlayacak Hoffenheim - Werder Bremen maçı beIN Sports 4 ve TİVİBU Spor 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

HOFFENHEİM - WERDER BREMEN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Hoffenheim # werder bremen # bundesliga # BeIN Sports # tivibu spor 2 # maç # futbol