Hatayspor - Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Hatayspor - Antalyaspor maçı ne zaman? Hatayspor - Antalyaspor maçı saat kaçta? Hatayspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Hatayspor - Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Hatayspor - Antalyaspor maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 18. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Hatayspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Hatayspor, ligde oynadığı 16 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Ümraniyespor ile 2-2 berabere kalan Hatayspor, topladığı 16 puanla 16. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Antalyaspor ise ligde oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 kaybeden Antalyaspor, topladığı 16 puanla 15. sırada bulunuyor.

HATAYSPOR - ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Hatayspor ile Antalyaspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 18. haftasındaki bu mücadele 7 Ocak Cumartesi günü oynanacak.

Yeni Hatay Stadyumu'ndaki maçta hakem Yasin Kol görev yapacak.

Saat 16.00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# Hatayspor # antalyaspor # maç # futbol # spor toto süper lig # bein Sports 1