Perinçek'ten Baykal için taziye mesajı: "Ardında güzel anılar bıraktı"

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal vefat etti. Baykal'ın vefatının ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bir taziye mesajı yayınladı. Perinçek mesajında, "63 yıllık dostluğumuz ardında güzel anılar bıraktı" ifadelerini kullandı.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal yaşamını yitirdi. Beysukent'teki evinde 84 yaşında yaşamını yitiren Deniz Baykal'ın naaşı, yakınları tarafından alınarak cenaze aracıyla hastane morguna kaldırıldı.

Bir süredir soğuk algınlığı yaşadığı belirtilen Baykal'ın geçirdiği rahatsızlıklar sonucu da hayatını kaybettiği ifade edildi.

Baykal için ilk cenaze töreni Ankara'da olacak. Salı günü Meclis'te saat 11.30'da bir tören düzenlenecek. Ankara'daki törenin ardından Baykal'ın naaşı memleketi Antalya'da toprağa verilecek.

Baykal'ın vefat haberinin ardından siyasetçilerden de peş peşe mesajlar geldi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın vefatının ardından yayınladığı mesajda, "Türkiye ilkeleri olan, değerli bir devlet adamını kaybetti" dedi. Perinçek, Cumhuriyet Halk Partisi'ne, ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten Deniz Baykal için başsağlığı mesajı şu şekilde:

- Türkiye ilkeleri olan, değerli bir devlet adamını kaybetti. Rahmetli Deniz Baykal ile 63 yıllık dostluğumuz ardında güzel anılar bıraktı. Milletimize, ailesine, Cumhuriyet Halk Partisi’ne başsağlığı dilerim.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay sosyal medya hesabındaki paylaşımında, Baykal ailesine taziyelerini iletti.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop da paylaşımında, "Siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer alan Antalya Milletvekili ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vefatını üzüntü ile öğrendim" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Baykal için bir açıklama yaptı. Baykal ailesine baş sağlığı diledi.

# Doğu Perinçek # Deniz Baykal