Mahkeme çocuğun velayetini babaya verince annesi çocuğu kaçırdı! ''Oğlumun hayatından endişe ediyorum''

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan Levent Koç, 4 yaşındaki oğlunun boşanma sürecindeki eşi Ü.K. tarafından kaçırıldığını iddia ederek, ''Eşim oğlumu sık sık dövüyordu. Oğlumun hayatından endişe ediyorum" dedi.

Mahkeme çocuğun velayetini babaya verince annesi çocuğu kaçırdı! ''Oğlumun hayatından endişe ediyorum''

Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde kendilerine ait 3 katlı binada yaşayan Levent Koç, temmuz ayından itibaren velayeti kendisinde olan 4 yaşındaki oğlunu boşanma aşamasındaki eşi Ü.K.K., tarafından kaçırıldığını iddia etti. 6 aydır oğlu Y.K'nin annesi ile birlikte kayınpederinde kaldığını söyleyen Levent Koç, velayet çıktığı tarihten beri 1 aydır oğlundan haber alamadığını ifade etti.


Jandarmaya ve savcılığa müracat ettiğini kaydeden Levent Koç, çocuğunun bir gün beşiğinde yatmadığını, aldığı oyuncaklarla bile annesinin oynatmadığını söyledi.

''NORMAL BİR DURUMDA KÜÇÜK ÇOCUK BABAYA VERİLMEZ, ANNEYE VERİLİR

AMA EŞİMİN PSİKOLOJİSİ BOZUK''

Mahkeme çocuğun velayetini babaya verince annesi çocuğu kaçırdı! ''Oğlumun hayatından endişe ediyorum'' - Resim : 1

Baba Levent Koç, boşanma davası sürecinde eşi Ü.K.K.’nın psikolojik sorunları olduğunu ve bunların belgeleriyle kanıtlanarak mahkemede çocuğun velayetini aldığını iddia ederek şöyle konuştu: "Normal bir durumda küçük çocuk babaya verilmez, anneye verilir ama eşimin psikolojisi bozuk olduğu için bana verildi. Elimdeki görüntülerde eşim oğlumun kolunu sıkıyor. Oğlum ağlıyordu o sırada bende arkadan gizlice görüntü çekiyordum. Bunu anlayınca bana da saldırdı. Bunlar ispatlandı, velayetini aldım.

Adliyeden memurlar çocuğumu almak için gitti, çocuğun olmadığını ve kaybolduğunu söylemişler. Ancak çocuk kayıp diye arama ilanı vermiyorlar. Eşimin akrabaları gizliyorlar ve kendilerinin de bilmediklerini söylüyorlar. Madem bilmiyorlar neden bugüne kadar kızlarının ve torununun kayıp olduğuna dair jandarma yada savcılığa şikayette bulunmamışlar. Saklıyorlar".

Mahkeme çocuğun velayetini babaya verince annesi çocuğu kaçırdı! ''Oğlumun hayatından endişe ediyorum'' - Resim : 2

''TORUNUMUN BULUNMASINI İSTİYORUM. ONSUZ YAŞAYAMIYORUM''

Kayıp çocuğun babaannesi Ümmühani Koç ise gözyaşları içinde, "Torunumun bulunmasını istiyorum. Onsuz yaşayamıyorum. Çocuğumu sağlıklı, huzurlu teslim almak istiyorum. Görenlerin haber versin"dedi.

Levent Koç eşinin ailesinin kendisine çeşitli iftiralar attığını dile getirerek, evindeki ambalajı açılmamış oyuncak, mutfak malzemeleri ve giyecekleri gösterdi.

Mahkeme çocuğun velayetini babaya verince annesi çocuğu kaçırdı! ''Oğlumun hayatından endişe ediyorum'' - Resim : 3

# Antalya # antalya # kayıp çocuk # anne # baba # boşanma aşaması