M. Kemal Çiçek değerlendirdi: Vatandaşa "Tasarruf!" diyenlerin meclisteki lokanta sayısı dudak uçuklattı!

Avukat Mustafa Kemal Çiçek, Türkiye'de yaşanan ekonomik krize dair önemli değerlendirmeler yaptı.

Mustafa Kemal Çiçek, Türk halkına tasarrufu öğütleyen devletin de tasarruf yapması gerektiğini aksi halde bu tutarsızlığın sonucunun Türkiye'nin kaybetmesi olduğunu ifade etti. Ayrıca Çiçek şunları vurguladı:

- TBMM şu an yürüyen yemekhane vaziyetinde. Mecliste 14 tane lokanta var. Meclisin amacı bu değil. Tasarrufu herkes yapmalı ki vatandaş 'Devletim, bürokrasim tasarruf yapıyor ben de yapmalıyım' desin. Aksi halde bir netice almamız mümkün olmaz, millet olarak hepimiz kaybederiz.
Günlük - 11 Temmuz 2023 TV Yayını Gün Ortası - 11 Temmuz 2023 TV Yayını Televizyon Gazetesi - 11 Temmuz 2023 TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını