Prof. Dr. Hacısalihoğlu'ndan FETÖ analizi: "Amacı iktidara gelmek değil, iktidarı kontrol etmek!"

Prof. Dr. Yaşar Hacısalioğlu, 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi hakkında önemli tespitler yaptı.

Prof. Dr. Yaşar Hacısalioğlu, 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi hakkında önemli tespitler yaptı. Hacısalihoğlu şunları kaydetti:

- Bu bir tam bağımsızlık mücadelesidir Cumhuriyet'in ilk günlerinden bugüne. 15 Temmuz bunun bir merhalesi. Genetiğimize yapılmış bir saldırı. FETÖ ihanet şebekesi ama bir piyon bir maşa. Arkasında Amerikan derin devleti var. FETÖ'nün amacı iktidara gelmek değil, iktidarı kontrol etmektir.
Gün İçinden - 16 Temmuz 2023 TV Yayını Hafta Sonu - 16 Temmuz 2023 TV Yayını "15 Temmuz'u ağlamaklı ve sümüklü şahıs yapamazdı!" TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını