Prof.Dr.Hasan Köni'den kritik AK Parti yorumu: "Ulusal çıkarları değil para ve seçimi düşünüyorlar"

Prof. Dr. Hasan Köni, AK Parti iktidarının İsveç ve Ukrayna'nın NATO üyeliğine bakışı ve konuya dair yapacağı hamlelerin arka planında Türkiye'nin menfaatleri yerine kendi menfaatlerinin yattığını dile getirdi.

Prof. Dr. Hasan Köni, AK Parti iktidarının İsveç ve Ukrayna'nın NATO üyeliğine bakışı ve konuya dair yapacağı hamlelerin arka planında Türkiye'nin menfaatleri yerine kendi menfaatlerinin yattığını dile getirdi. Prof. Hasan Köni, hükümetin Rusya yerine NATO'dan yana tavır alması hakkında "Burada önemli olanın para ve seçimi kazanmak olduğunu anlıyoruz ki İstanbul 120 milyar dolarlık bir ek gelir getiriyor." ifadelerini kullandı.

"Türk-Rus savaşı istiyorlar!" TV Yayını "Yunanistan savaş planı hazırlıyor!" TV Yayını "Hedefimiz Ulusal Kanal'ı zirveye taşımak" TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını