Erdoğan'ın Elon Musk'ın oğlu X'e seslendiği anlar güldürdü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elon Musk'ın oğlu X'e seslendiği anlar vatandaşları güldürdü! Sosyal medyada gündem olan video kısa sürede milyonlarca kez izlendi. Videoda Erdoğan'ın X birkaç kez seslenmesi komik anlara sebebiyet verdi!

Erdoğan'ın Elon Musk'ın oğlu X'e seslendiği anlar güldürdü!
Elon Musk oğlu ile Erdoğan'la görüştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika seyahati sırasında Türkevin'de çeşitli temaslarda bulundu. Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'na katılmak için Amerika'ya giden Erdoğan Elon Musk ile de görüşmeyi ihmal etmedi. İşte Musk ile görüşmesi sırasında ortaya çıkan güldüren anlar şu şekilde!

ERDOĞAN ELON MUSK'IN OĞLU X'E SESLENDİ!

Elon Musk ile Türkevi'nde görüşen Erdoğan görüşme sonrasında Elon Musk'ın oğlu X'e bir futbol topu hediye etti. Hediyeyi vereceği sırada X diye birkaç kez seslenen Erdoğan'ın videosu izleyenleri güldürdü. Konuya ilişkin video şu şekilde:

Sosyal medya üzerinden konuya ilişkin atılan komik Tweetler ise şu şekilde:

Erdoğan Elon Musk ile görüşmesinde ayrıca Tesla'nın yeni fabrikalarından birini Türkiye'de açmasını istedi. Görüşmede Musk halihazırda çok sayıda Türk tedarikçi firmanın Tesla ile çalıştığını, Türkiye'nin sonraki fabrika için en önemli adaylar arasında olduğunu söyledi.

# erdoğan # Elon Musk