Botoksu unutturacak besin! Cildi cam gibi yaparak kırışıklığı önlüyor

Botoks işlemine para vermek yerine tek bir besinle bunu sağlayabilirsiniz. Cildi cam gibi yapan bu besin kırışıklıkları da yok ediyor. Tek bir hamlede botoks etkisi oluşturan bu besin hakkında bilmeniz gerekenleri araştırdık. İşte cildi cam gibi yapan besin...

Botoksu unutturacak besin! Cildi cam gibi yaparak kırışıklığı önlüyor

Cilt bakımına önem verenler için botoks oldukça önemlidir. Ancak botoks tonlarca para verilecek yapılan bir işlemdir. Kırışıklıklardan kurtulmanın en doğal yolu ise ejder meyvesi besinidir. Ejder meyvesi sayesinde kırışıklıklardan kurtulmakla kalmaz aynı zamanda bir daha oluşmasını da engelleyebilirsiniz.

Ejder meyvesi besini botoks masrafından sizi kurtaracak. Son günlerde tercih edilen popüler besinler arasında yer alan ejder meyvesinden yapılan maske dünya genelinde meşhurdur. Özellikle botoks dolgu gibi işlemler yaptırmayan ünlülerin ilgi odağı haline geldi.

Ejder meyvesi gençleştiriyor

İŞTE CİLDİ CAM GİBİ YAPAN EJDER MEYVESİ MASKESİ

Bir adet ejder meyvesinin iç kısmını bir kaba boşaltın. Ardından içine bir yemek kaşığı ısırgan otu suyu koyun. Birkaç damla limon suyu da koyduktan sonra bir kaşık pirinç unu ilave edin.

Botoks etkili besin

İyice karıştırdıktan sonra cildinizi derinlemesine temizleyin. Sonra maskeyi sürün ve yaklaşık 30 dakika bekletin. Biraz can yakıcı olduktan sonra ılık suyla yıkayın.

Ejder meyvesinin faydaları

Yakıcı olmasının nedeni içeriği limon ve ısırgan otudur. Bu sayede Cilt dokusu hızla yenilenir. Kan akışını sağlayarak kırışmayı engeller.

Ejder meyvesinin faydaları

Daha gergin bir cilt yapısı oluşturan maskenin faydaları saymakla bitmez. Lekeleri yok eder. Cildin alt tabakasını güçlendirerek iltihap oluşumunu engeller.

Ejder meyvesinin faydaları

Maske cildin daha gergin olmasını sağladığından göz altı torbalarından kaz ayaklarına kadar fayda sağlar. Haftada bir kez yapıldığında etkisi uzun süre devam eder.

# botoks # besin # ejder meyvesi # cam