TGB'den Garo Paylan'a yanıt: HDP Kapatılsın!

HDP'li Garo Paylan’ın sözde soykırımın tanınması için Meclis’e verdiği önergeye karşılık Türkiye Gençlik Birliği bildiri yayınladı.

TGB'den Garo Paylan'a yanıt: HDP Kapatılsın!

HDP'li Garo Paylan’ın 1915 olaylarının " soykırım" olarak tanınması için Meclis'e verdiği önergeye tepki yağdı. Toplumun her kesiminden gelen tepkiler PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin kapatılması ve Paylan'ın vekilliğinin düşürülmesi talebinde birleşti. Paylan'a bir tepki de Türkiye Gençlik Birliği'nden geldi:

Garo Paylan’ın Hain Teklifine Yanıt: HDP Kapatılsın!

PKK’nın Meclis’teki uzantısı HDP, Ermeni Soykırımı Yalanlarını TBMM’ye taşıyarak her konuda olduğu gibi Türkiye düşmanlığını devam ettirmektedir.

 
HDP milletvekili Garo Paylan’ın Ermeni Soykırımının tanınması için Meclis’e sunduğu kanun teklifi Türk Milletine ihanettir. HDP’nin Türkiye düşmanlığının kanıtıdır.

 
Ermeni Soykırımı emperyalist bir yalandır. ABD ve batılı emperyalist devletler silahla yenemedikleri Türkiye’ye yalanla diz çöktüremezler. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Talat Paşa ve Enver Paşaları hedef alarak tarihi çarpıtamazlar. Soykırım yapmadık vatan savunduk!

 
Ermeni soykırımı iddiaları, hem tarihsel hem hukuksal açıdan çürütülmüştür. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Perinçek-İsviçre davası ile son noktayı koymuştur. Meclislerin soykırım kararı alma yetkisi yoktur.

 
Kuruluşunun 102. yılını kutladığımız günde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulan bu ihanet teklifine yanıtımız terör partisi HDP’yi kapatmak olmalıdır.

 
Anayasa Mahkemesi’nin HDP’yi kapatma kararı almadığı her gün Meclis’ten milletimize ve Mehmetçiğimize kurşun sıkılmaktadır. HDP derhal kapatılmalıdır. Türkiye Cumhuriyetini katliamcı ilan etmeye, Türk milletini bölmeye kimsenin gücü yetmez!

# abd # türkiye # Perinçek # soykırım # hdp # terör # tbmm # tgb # Vatan # ermeni # Partisi # 1915 # garo paylan # ermeni soykırımı