''MİT tırları belgesini Berberoğlu'na Kılıçdaroğlu verdi''

Eski CHP Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen katıldığı televizyon programında MİT tırları hakkındaki belgeyi Enis Berberoğlu(na Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiğini söyledi. Sevigen, "Enis Berberoğlu’na kim verdi? Kemal Bey götürdü o belgeyi verdi… Kemal Bey, o yürüyüşü Enis Berberoğlu hapishanede konuşmasın diye yaptı. Bülent Tezcan’a vermişti… Bülent Tezcan da götürmüş (Enis Berberoğlu’na) vermiş. Bunu bilmeyen yok ki… Ama nereden, nasıl aldınız" dedi.

''MİT tırları belgesini Berberoğlu'na Kılıçdaroğlu verdi''

Eski CHP Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen katıldığı televizyon programında MİT tırları hakkındaki belgeyi Enis Berberoğlu(na Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiğini söyledi.

2017 yılında Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan 'adelet yürüyüşü' için, "Enis Berberoğlu için yapılmadı" diyen Sevigen, Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşünü Berberoğlu'nun konuşmaması için yaptığını söyledi.

Eski CHP Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen şunları söyledi:

- ( Adana’daki MİT TIR'ları belgelerini) Enis Berberoğlu’na kim verdi? Kemal Bey götürdü o belgeyi verdi… Kemal Bey, o yürüyüşü Enis Berberoğlu hapishanede konuşmasın diye yaptı. Bülent Tezcan’a vermişti… Bülent Tezcan da götürmüş (Enis Berberoğlu’na) vermiş. Bunu bilmeyen yok ki… Ama nereden, nasıl aldınız…

# adana # kemal kılıçdaroğlu # kılıçdaroğlu # enis berberoğlu # mit tırları # Bülent Tezcan # Mehmet Sevigen