Exxen üyelik fiyatı nedir? UEFA Avrupa Ligi maçları Exxen üyelik fiyatı ne kadar?

UEFA Avrupa Ligi maçları, 3 sene boyunca Exxenspor'da yayınlanacak. Exxen'e abone olanlar maçları izleyebilecek. Peki, Exxen üyelik fiyatı ne kadar? Exxen abonelik üyelik fiyatı ile ilgili detaylar.

Exxen üyelik fiyatı nedir? UEFA Avrupa Ligi maçları Exxen üyelik fiyatı ne kadar?

Austria Wien  - Fenerbahçe maçı öncesi, Exxen üyelik ücreti merak konusu oldu. UEFA Avrupa Ligi izlenebilmesi için Exxen üyelik fiyatı hakkındaki araştırmalar hız kazandı. 3 sezon boyunca Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Exxen TV'de yayınlanacak. Peki, Exxen spor üyelik paketi abonelik fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte, üyelik ücreti hakkında detaylar.

EXXEN ABONELİK ÜCRETİ KAÇ TL?


Reklamlı Exxen Üyelik – Aylık – 39.90 TL

Reklamlı Exxen Üyelik – Yıllık – 33.50 TL x 12

Reklamsız Exxen Üyelik – Aylık –  54.90 TL

Reklamsız Exxen Üyelik – Yıllık –  45.90 TL x 12

Buna ek olarak, Exxen’de yer alan spor müsabakalarına erişim sağlamak için ExxenSpor üyeliği satın almanız gerekiyor. Exxen + ExxenSpor şeklinde satılan üyelikler aynı şekilde, reklamlı ve reklamsız olarak ikiye ayrılıyor.

Reklamlı ExxenSpor Üyelik – Aylık –  119.90 TL

Reklamlı ExxenSpor Üyelik – Yıllık –  94.90 TL x 12

Reklamsız ExxenSpor Üyelik – Aylık –  134.90 TL

Reklamsız ExxenSpor Üyelik – Yıllık – 107.30 TL x 12

# UEFA # fenerbahçe # süper lig # avrupa # uefa avrupa ligi # şampiyonlar ligi # Sezon # exxen # Exxen üyelik fiyatı # exxen üyelik # exxen abonelik # exxen abonelik ücreti # exxen giriş # exxen ne kadar # exxen apk # exxen spor