Petek Dinçöz kimdir? Petek Dinçöz kiminle evlendi?

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 8 yıllık evliliğini sonlandırmasından sonra yeni aşka yelken açmasıyla yeniden magazin gündeminde üst sıralara oturdu. 2000'li yılların başında yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Petek Dinçöz'ün kim olduğu yeniden araştırılmaya başlandı. Peki Petek Dinçöz kimdir? Petek Dinçöz kiminle evlendi? Petek Dinçöz eski eşinden neden boşandı? Detaylar haberimizde...

Petek Dinçöz kimdir? Petek Dinçöz kiminle evlendi?

2000'li yılların başında yakaladığı çıkışla magazin dünyasının tanınan isimlerinden olan Petek Dinçöz, dün akşam yeni bir evliliğe adım atmasıyla yeniden gündeme geldi.

Eşi Serkan Kodaloğlu'ndan 15 Mart 2022 tarihinde anlaşmalı olarak boşanan Petek Dinçöz yeni aşka yelken açmasıyla haberlere konu olmuştu.

Kodaloğlu'ndan boşanmasının ardından yeni aşkı merak edilen Petek Dinçöz, işletmeci Nida Büyükbayraktar ile 8 Ağustos 2022 tarihinde nişanlandı. Dinçöz ve Büyükbayraktar çifti 16 Ağustos 2022 tarihinde Beşiktaş'ta evliliğe adım attılar.

PETEK DİNÇÖZ'ÜN EŞİ NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR KİMDİR? HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Magazin dünyasındaki son dakika evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün de kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Nida Büyükbayrak ile dünyaevine giren Petek Dinçöz kimdir? Petek Dinçöz kaç yaşında? Petek Dinçöz kaç evlilik yaptı?

PETEK DİNÇÖZ KİMDİR?

Petek Dinçöz Büyükbayrakdar veya doğum adıyla Diğdem Ezgü, 29 Mayıs 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Petek Dinçöz, Esra Suay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızlarıdır. Petek Dinçöz, Türk Arabesk Fantezi ve Türk Sanat Müziği ses sanatçısı olmasının yanı sıra mankenlik, oyunculuk ve televizyon sunuculuğu da yapmıştır.

Petek Dinçöz, babasını çocukken kaybetmiştir. Necdet adında bir erkek kardeşi vardır. Dinçöz, 14 yaşına kadar İzmir'de yaşamıştır, ardından okulu bıraktı ve mankenlik hayatına atıldı.

PETEK DİNÇÖZ'ÜN KARİYERİNİN İLK YILLARI

1997 yılında katıldığı Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda 2. oldu ve aynı zamanda Vizyon Production / Atilla Kaplakarslan tarafından keşfedilip, 2 yıl eğitim görüp 1999 yılında Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda Basın Güzeli de seçildi. Yakaladığı bu başarı ile dizi teklifleri gelmeye başladı. 1998 yılında mankenliğe başlayan Dinçöz, Temmuz 1998'de başlayan Sırılsıklam adlı dizide Eylül 1999'da 2. sezonda başrolü oynayarak dâhil oldu. Dinçöz'ün oynadığı ikinci dizisi ise 2000 yapımı Zehirli Çiçek'ti. Bu dizide Tuğba Özay ve Çağla Şikel'le başrolü paylaşmıştır. Ardından Mehmet Ali Erbil'in bir programında yardımcı sunucu olarak görev almıştır.

2000 yılında Büyük Maksim Gazinosu, Günay Gazinosu, Aşiyan Gazinosu, Çakıl, Stardast gibi önemli ve ünlü gazinolarda dev assolist olmuştur. Maksim Gazinosu'nda 10 yıl kadrolu assolist sanatçı olarak dev kadrolarda assolist olmuştur. Petek Dinçöz Maksim Gazinosu'nda Kadınlar Matinesi yapmış tek sanatçı olmanın yanı sıra, Maksim Gazinosu'nun en uzun süreli çalışmış ve resmi devlet kadrolu tek sanatçısıdır.

29 Mayıs 2007'de çıkan Yolun Açık Olsun albümüyle Türkiye'deki ilk kokulu albümü de piyasaya çıkarmıştır. Albüm 2 ayda 80.000 sattı ve yılın en çok satan 5. albümü oldu. 2008'in Nisan ayında piyasaya sürdüğü Frekans adlı albümü 8 ayda tam 100.000 sattı. Bu albümde Frekans, Kolay Değil, Değme Keyfime, Kardan Adam gibi hitler bulunuyordu. 2009'da Sezen Aksu'dan dersler alarak müzik tarzını pop olarak değiştirdi. Sezen Aksu'nun da desteği ile "Ne Yapayım Şimdi Ben" isimli albümünü çıkardı. Senenin sonuna doğru yine sözü Sezen Aksu'ya ait "Bana Uyar" adlı 2 şarkılık maxi single çıkardı ve "Tırlattım" şarkısını dövmeli imajıyla kliplendirdi. Arım Balım Peteğim programına bu sefer Kanaltürk adlı kanalda devam etti. En iyi sabah programı ödüllerine layık görüldü.

2010'da 2 şarkılık maxi single'ı Morarırsın'ı çıkardı. Ardından "Kibarca" isimli şarkıya klip çekildi ve Türkiye'de ilk defa uygulanan efekt ve teknikler kullanıldı. 2011'de Yalanı Boşver albümünü çıkardı. Albümde bulunan ve Ferhat Göçer ile seslendirdiği "Seni Sensiz Seveceğim" adlı düet albüm çıkmadan on beş gün önce piyasaya sunuldu ve olumlu tepkiler aldı.

2012 yılında Çarkıfelek'in sunuculuğunu yapmıştır. Avrupa tanıtımı için In The Eyes adlı bir şarkı yaptı ve aynı yıl bu şarkıyı kliplendirdi. Klip sonradan Türkiye müzik kanallarına da verildi. Ardından Jamecian tarzında olan Vibe&Rate şarkısı yapıldı. Dijital ortamda satışa sunulan single'ı Çekil'i çıkardı.

2013'ün Nisan ayında çıkardığı ''Milat'' adını verdiği albümünü çıkarır. Çıkış şarkısı Gülşen'e ait olan ''Aşk'' şarkısıyla Mart'ın sonunda çıkışını yapar, Ağustos'un sonlarına doğru 2. klibini ''Heves'' şarkısına çeker, son olarak Aralık başlarında 3. klibini söz ve müziği Deniz Seki'ye ait olan aynı zamanda Seki ile düet olan parçası ''Artık Üzülmek İstemiyorum'' kliplenir, ardından 9. single'ı "Tadilat"ı çıkarır.

Dinçöz, Arım Balım Peteğim programının sunuculuk ve orkestra gibi masraflarının karşılanmadığını belirterek 12 milyon liralık icra takibi için şikâyette bulundu. Mahkeme, yapım şirketinin 12 milyon lira ödemesine hükmetti. İleriki duruşmalara Dinçöz de avukatı da gitmeyip mazeret de sunmadıkları için ünlü şarkıcının şikâyet hakkı elinden alındı.

PETEK DİNÇÖZ'ÜN ÖZEL HAYATI

1999 yılından beri birlikte olduğu Uçankuş TV sahibi Can Tanrıyar'dan 12 Ocak 2008 yılında katıldığı Beyaz Show programında milyonların gözü önünde evlilik teklifi aldı ve dünyaevine girdi. Çiftin nikahını o dönemin RTÜK başkanı kıydı. Ardından çift Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yaptı.

2010 yılında Tanrıyar'dan geçimsizlik nedeni ile olaylı bir şekilde boşandı. Dinçöz, Can Tanrıyar'dan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirterek 17 Nisan 2014 yılında Beyaz Tv / Söylemezsem Olmaz programına katılarak "Beni bu adamdan kurtarın! Beni kemerle dövüyor...'' diyerek yardım istemiştir.

8 Temmuz 2014'te evlendiği ikinci eşi Serkan Kodaloğlu'ndan 2015 yılında İrfan Aslan adında bir oğlu olmuştur. 10 Ağustos 2020'de bir kız bebek beklediğini duyurdu. İkinci kez anneliği bekleyen sanatçı bebeğini ''boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve tiroid hastalığı" sebebiyle kaybetti.

Serkan Kodaloğlu ile 15 Mart 2022 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin müşterek çocukları İrfan Aslan Kodaloğlu'nun velayeti anne Petek Dinçöz'e verildi. Dinçöz, 8 Ağustos 2022'de işletmeci Nida Büyükbayrakdar ile nişanlanmıştır. 16 Ağustos 2022 tarihinde çift Beşiktaş'ta evlenmiştir.

# türkiye # son dakika # Ağustos # magazin # 2022 # petek dinçöz kaç evlilik yaptı # petek dinçöz'ün eşi kim # petek dinçöz kiminle evli # petek dinçöz ne yapıyor # petek dinçöz kimlerle evlendi # petek dinçöz neden boşandı # petek dinçöz ne zaman boşandı # petek dinçöz kimdir # nida büyükbayraktar kimdir # petek dinçöz nida büyükbayraktar # serkan kodaloğlu