Ahmetcan Kaplan kimdir? Kaç yaşında? Ahmetcan Kaplan hangi takıma transfer oldu?

Trabzonspor'un 19 yaşındaki savunmacısı Ahmetcan Kaplan transfer sezonunda adından en çok söz ettiren isimlerden biri oldu. Dünya devine transfer olan Ahmetcan Kaplan'ın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Ahmetcan Kaplan kimdir? Ahmetcan Kaplan kaç yaşında? Ahmetcan Kaplan hangi mevkide oynuyor? Ahmetcan Kaplan hangi takıma transfer oldu? İşte Ahmetcan Kaplan hakkında bilgiler...

Ahmetcan Kaplan kimdir? Kaç yaşında? Ahmetcan Kaplan hangi takıma transfer oldu?

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukla pay sahibi isimlerden biri de 19 yaşındaki savunmacı Ahmetcan Kaplan'dı.

Gelecek vaadeden oyuncu sezonun bitmesiyle transferin de gözdesi haline geldi. Dünya devi kulüp bu transfer için Trabzonspor'un kapısını çalarken Ahmetcan Kaplan'ın transferi kesinleşti.

AHMETCAN KAPLAN HANGİ TAKIMA TRANSFER OLDU?

Trabzonspor yaptığı açıklamada genç oyuncunun Hollanda'nın dev ekiplerinden Ajax'a transfer olduğunu duyurdu. Transferin mali detaylarını da açıklayan bordo-mavililer, Ajax'ın Ahmetcan için Trabzonspor'a 9.500.000 EURO bedel ödeyeceğini belirtti.

Ayrıca, oyuncunun başka bir kulübe transferi halinde, 9.500.000 EURO'yu aşan kısmın %15'inin Ajax tarafından Trabzonspor'a ödeneceği belirtildi.

AHMETCAN KAPLAN KİMDİR? AHMETCAN KAPLAN KAÇ YAŞINDA?

Ahmetcan Kaplan, 16 Ocak 2003 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi.

2013 yılında, henüz 10 yaşındayken Trabzonspor alt yapısında kariyerine adım atan Ahmetcan Kaplan, 2020 yılına kadar alt yapıda forma giymiştir.

Ahmetcan Kaplan, 2020 yılında A takım seviyesinde forma giymeye başladı. Sağ ayağını kullanabilen Ahmetcan Kaplan stoper mevkisinde görev yapıyor.

# Trabzonspor # transfer # trabzon # ajax # son dakika transferleri # Ahmetcan Kaplan # transfer haberleri # trabzonspor transferleri # ahmetcan kaplan nereye transfer oldu # ahmetcan kaplan ajax