Gaziantep'te ölen 2 gazeteci kim? Gaziantep'teki trafik kazasında ölen gazeteciler kim?

Gaziantep'te TAG Otoyolu'nda gerçekleşen zincirleme trafik kazasında 16 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin arasında 2 gazetecinin de olduğu açıklandı. Peki Gaziantep'teki trafik kazasında ölen gazeteciler kim? Gaziantep'te hayatını kaybeden gazetecilerin isimleri ne? Muhammed Abdulkadir Esen ve Yakup Tanrıöver kim? İşte detaylar...

Gaziantep'te ölen 2 gazeteci kim? Gaziantep'teki trafik kazasında ölen gazeteciler kim?

Gaziantep'te Tarsus- Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi.

Bölgeye ambulans ve itfaiyenin yanı sıra İhlas Haber Ajansı'ndan (İHA) ekipler de gitti. Kaza yapan araca müdahale eden ekiplere İHA'nın canlı yayın aracına Özel Diyarbakır Seyahat'e ait 33 SR 157 plakalı yolcu otobüsü çarptı.

Yaşanan zincirleme kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 4 sağlık personeli ile İHA çalışanlarının da olduğu 16 kişi hayatını kaybetti.

Peki TAG Otoyolu'ndaki zincirleme kazada hayatını kaybeden gazeteciler kimler? Gaziantep'teki trafik kazasında ölen gazetecilerin isimleri ne? İşte bu soruların cevapları

GAZİANTEP'TE ÖLEN GAZETECİLER KİM? ÖLEN GAZETECİLERİN İSİMLERİ NE?

Gaziantep'teki TAG Otoyolu'nda yaşanan korkunç kazada ölen 2 gazetecinin ismi açıklandı.

Açıklamaya göre, İHA çalışanları Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver hayatlarını kaybetti.

MUHAMMED ABDULKADİR ESEN KİMDİR?

Muhammed Abdulkadir Esen'in İhlas Haber Ajansı'nda tam zamanlı muhabir olarak çalışıyordu. Genç gazetecinin henüz 2021 yılında Gaziantep Üniversitesi'nden mezun olduğu öğrenildi.

Muhammed Abdulkadir Esen, 1997 senesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Malatyalıdır. Hali hazırda İhlas Haber Ajansı'nda ve Ajans Urfa'da çalışmaktadır. Gazetecilik mesleğinin yanı sıra foto-muhabirliği de yapmaktadır.

UMUT YAKUP TANRIÖVER KİMDİR?

Acı kazada yaşamını yitiren Umut Yakup Tanrıöver'in 2018 yaşında İhlas Haber Ajansı Bünyesi'nde çalışmaya başladığı öğrenildi. Teknik yönetmen olan Tanrıöver'inde yaşının 30'lu yaşlarda olduğu düşünülüyor.

# adana # polis # iha # son dakika # ilk # çok # genç # kaza haberleri # ihlas haber ajansı # Gaziantep haberleri # TAG Otoyolu # Muhammed Abdulkadir Esen # Umut Yakup Tanrıöver