İbrahim Tatlıses taburcu edildi: Sargılı ayağıyla şarkılarını seslendirdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses gördüğü tedavi sonrası akşam saatlerinde taburcu edildi

İbrahim Tatlıses taburcu edildi: Sargılı ayağıyla şarkılarını seslendirdi

Bodrum-Yalıkavak yolu üzerinde karşıdan gelen bir kamyonla kafa kafaya çarpışan aracında mahsur kalan İbrahim Tatlıses kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Hastanede tetkikleri yapılan ve röntgeni çekilen İbrahim Tatlıses'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak bir ayağında iki kırık olduğu belirtildi. Ünlü Türkücü kaldığı hastaneden taburcu oldu.

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE KONSER VERDİ

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tedavisinin ardından Yalıkavak'ta sahne aldı.

Tatlıses, ayakları sargılı bir şekilde tekerlekli sandalyeye oturarak hayranlarına şarkı söyledi. Durumunun iyi olduğu görülen Tatlıses, performansıyla büyük beğeni topladı. Tatlıses'in sahnesini izlemeye oğlu İdo, kızı Dilan ve aile dostları da geldi. Konserinde Tatlıses'e izleyiciler de eşlik etti.

İbrahim Tatlıses taburcu edildi: Sargılı ayağıyla şarkılarını seslendirdi - Resim : 1

Konser öncesi sahnede konuşan Tatlıses, "Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenabıhak meleklerini gönderdi, arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiç bir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, 'doktorum böyle olacak' dedi. 'Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam' dedim, affedin. Bugün başımızdan kötü bir kaza geçti. İdo'yla kahvaltıya gidiyorduk.

# ibrahim tatlıses # ibrahim tatlıses son dakika # ibrahim tatlıses kaza # ibrahim tatlıses'in son durumu # ibrahim tatlıses kazası # İbrahim Tatlıses taburcu # İbrahim Tatlıses konser # ibrahim tatlısesin trafik kazası # i̇brahim tatlıses çocukları # ibrahim tatlises kazami gecirdi