Konyaspor - Hatayspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor ile Hatayspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Konyaspor - Hatayspor maçı ne zaman? Konyaspor - Hatayspor maçı saat kaçta? Konyaspor - Hatayspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Konyaspor - Hatayspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 6. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Konyaspor ile Hatayspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Konyaspor, Süper Lig'de çıktığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Kendi evinde oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Konyaspor, ligdeki son maçında deplasmanda Giresunspor'u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Ligde 11 puan toplayan Konyaspor, puan tablosunda 2. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Hatayspor ise ligde çıktığı 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Deplasmanda oynadığı 2 maçta da rakiplerine yenilen Hatayspor, son maçında kendi sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Ligde 1 puanı bulunan Hatayspor, 17. sırada yer alıyor.

KONYASPOR - HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Konyaspor ile Hatayspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 6. haftasındaki bu mücadele 10 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Yeni Eskişehir Stadyumu'ndaki maçta hakem Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # futbol # son dakika # süper lig # eylül # giresunspor # konyaspor # süper lig fikstürü # 2022 # BeinSports # Hatayspor # Tugay Kaan Numanoğlu # haftanın maçları # konyaspor maçı ne zaman # konyaspor maçı saat kaçta # konyaspor maçı hangi kanalda # hatayspor maçı ne zaman # hatayspor maçı saat kaçta # hatayspor maçı hangi kanalda # konyaspor hatayspor # konyaspor hatayspor haberleri