Chelsea - Milan maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında E Grubu'nda Chelsea ile Milan karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Chelsea - Milan maçı ne zaman? Chelsea - Milan maçı saat kaçta? Chelsea - Milan maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Chelsea - Milan maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu heyecanı 3. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde A Grubu'nda Chelsea ile Milan karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Chelsea, grupta oynadığı 2 maçta henüz galibiyet almadı. Chelsea ilk maçında Dinamo Zagreb'e deplasmanda 1-0 kaybetmişti. Chelsea ikinci maçında ise sahasında Salzburg ile 1-1 berabere kaldı. 1 puanlı Chelsea, grupta son sırada yer alıyor.

Konuk ekip Milan ise grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Salzburg ile 1-1 berabere kalmıştı. İtalyan temsilcisi ikinci maçında ise sahasında Dinamo Zagreb'i 3-1 mağlup etmeyi başardı. 4 puanlı Milan, grupta liderlik koltuğunda oturuyor.

CHELSEA - MİLAN MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Chelsea ile Milan'ın karşı karşıya geleceği Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasındaki mücadele 5 Ekim Çarşamba günü oynanacak.

E Grubu'ndaki karşılaşma, Stamford Bridge stadında oynanacak. Karşılaşmada Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çalacak.

Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# şampiyonlar ligi # chelsea # şampiyonlar ligi haberleri # şampiyonlar ligi maçları ne zaman # şampiyonlar ligi exxen # şampiyonlar ligi maç programı # şampiyonlar ligi maç fikstürü # chelsea milan # chelsea milan ne zaman # chelsea milan saat kaçta # chelsea milan hangi kanalda # şampiyonlar ligi çarşamba maçları # şampiyonlar ligi 5 ekim maçları