AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na siyasi cinayetler ve tehdit tepkisi

AK Parti'den siyasi cinayetler iddiası ve bürokratlara yönelik tehdit sözleri ile ilgili CHP’ye tepki açıklaması geldi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir yaşananlar ile ilgili “Yalan siyaseti” ifadelerini kullandı. Ak Partili Hamza Dağ ise Kılıçdaroğlu'na “ Bir videosunu da PKK ve FETÖ’ye ayırmasını tavsiye ediyorum” dedi. Ak Parti’li isimler vatandaşın yaşadığı sorunlarla ilgili yürütülen ciddi çalışmanın raporlanıp Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sunulduğunu belirtti.

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na siyasi cinayetler ve tehdit tepkisi

Siyasetin gündemine oturan siyasi cinayetler iddiası ve CHP’nin bürokratlara tehdidine tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Erkan Kandemir, Ak Parti Genel Merkezinde kameralar karşısına geçti. Gündemlerinde siyasi cinayet iddiaları ve CHP Liderinin bürokratları hedef alan sözleri vardı.

Hamza Dağ, ''Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanının somut birtakım düşünce ve fikirleri varsa onları kamuoyuyla mutlaka paylaşması gerekir. Sorumlu siyasetçilik bunu gerektirir. Bir videosunu da PKK ve FETÖ'ye ayırmasını tavsiye ediyorum'' dedi.

Erkan Kandemir de ''CHP son dönemde sadece vesayet dilini değil yalan siyasetini de alışkanlık haline getirmiş bir siyasi hareket. Bu, muhalefet partileri arasında, Millet İttifakı arasında hızla yayılır hale geldi, koronavirüsten daha hızlı yayılıyor.'' açıklamasında bulundu.

MUHALEFETİN OY ORANLARI ELEŞTİRİSİ

İki genel başkan yardımcısı CHP’nin Ak Parti’nin oy oranlarına ilişkin eleştirilerine de yanıt verdi.

Erkan Kandemir, ''Ak Parti'nin üye sayısı CHP'nin oy oranından daha yüksektir. Gerek teşkilatlarımız, gerek genel merkezden sahaya gönderdiğimiz, vatandaşlarımızın arasında dolaşan tebdili kıyafet ekiplerimiz üzerinden ciddi bir çalışma yürütüyor, raporluyor ve genel başkanımıza arz ediyoruz. Milletimizin sıkıntılarının farkındayız.'' dedi.

MUHALEFETİN ERKEN SEÇİM ÇAĞRILARI

Ak Parti’den muhalefetin erken seçim çağrılarına da yanıt geldi. Hamza Dağ, ''Bu çağrının gerçekleşmesi mümkün değildir'' dedi.

# chp # fetö # erdoğan # pkk # ak parti # kemal kılıçdaroğlu # erken seçim # tehdit # seçim # tepki # oy # Hamza Dağ # muhalefet # siyasi cinayet # erkan kandemir # AK Parti CHP # kemal kılıçdaroğlu siyasi cinayet