Fenerbahçe Doğuş - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Son şampiyon Fenerbahçe Doğuş, bir kez daha Avrupa Basketbol Şampiyonluğu için mücadele edecek. Sarı Lacivertli ekip İspanyol ekibi Real Madrid ile kozlarını paylaşacak. Litvanya'nın Zalgiris takımını 76-67 yenerek Dörtlü finale çıkan Fenerbahçe-Real Madrid karşılaşması Türkiye saat ile 21. 00'da başlayacak. Fenerbahçe Doğuş - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde bu akşam Türkiye rüzgarı esecek.

Fenerbahçe Doğuş, Avrupa basketboluna bir kez daha damga vurmak için bugün Sırbistan’ın başkent Belgrad’da parkeye çıkacak...

Dörtlü finalin ilk maçında Litvanya'nın Zalgiris takımını 76-67 yenen Fenerbahçe Doğuş finale yükselerek CSKA Moskova'yı 92-83 yenen Real Madrid ile eşleşti.

Üst üste 4. Final-Four’unda, art arda 3. finalinde son şampiyon Fenerbahçe oldu.

Son şampiyon apoletiyle mücadele edecek Sarı-Lacivertliler, Stark Arena’da 21.00’de başlayacak mücadelede CSKA Moskova’yı safdışı bırakan İspanyol devi Real Madrid ile kozlarını paylaşacak.

Kanarya, tarihindeki ilk Final-Four’unda İspanya’da rakibine yarı finalde 96-87 kaybetmişti. Sarı-Lacivertliler, geçen sezon ise rakibini İstanbul’daki yarı finalde devirip ardından da şampiyonluğa uzanmıştı.

Fenerbahçe, basketbolda Türkiye’ye 10. Avrupa kupasını getirmeye çalışacak. Sarı-Lacivertli takım, Avrupa’nın kulüpler bazında bir numaralı kupasını tekrar kazanması halinde, Türk basketbol tarihinin en büyük başarılarından birine daha imza atacak.

Dev karşılaşma BeIn Sports Haber'den şifresiz olarak izlenebilecek.Türkiye’nin birçok bölgesinde de dev ekranlarda Sarı-Lacivert'lilerin şampiyonluk mücadelesi yayınlanacak.

Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda kurulan dev ekranda maçı izleyerek takımına destek olacak.

Fenerbahçe Doğuş - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

THY Avrupa Ligi Final-Four'da CSKA Moskova'yı 92 -83 mağlup eden Real Madrid, Fenerbahçe Doğuş'un finaldeki rakibi oldu. 20 Mayıs Pazar günü Stark Arena'da oynanacak final mücadelesi TSİ 21:00'de başlayacak ve beIN Sports Haber'den naklen yayınlanacak.

ulusal.com.tr

# real madrid # fenerbahçe doğuş