Bilic'in 3 silahşörü!

Bu sezon oynadıkları futbolla ileri uçta Beşiktaş’ı şahlandıran Demba Ba, Sosa ve Gökhan Töre, yarınki derbi maçta da Slaven Bilic'in en önemli silahları olacak.

Bilic'in 3 silahşörü!

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinin kapanışı öncesi oynanacak Beşiktaş - Galatasaray arasındaki yılın ilk derbi maçında, siyah-beyazlı takımın 3 silahşörü, ezeli rakibine karşı Hırvat hocanın en önemli silahlarından biri olacak.

Bu sezon zirveyi bırakmayan Beşiktaş’ta Sosa, Ba ve Töre, takımın en önemli gol silahları olarak ön plana çıkıyor. Bu üçlüye ek olarak siyah-beyazlı takımda sol kanadın değişmezlerinden Olcay Şahan ise bu üçlüye verdiği destek, attığı gol ve yaptığı asistlerle takımını sırtlayan oyuncular arasında. Belki de Galatasaray maçında Beşiktaş adına takımını sırtlayan en önemli oyuncular arasında yer alacak olan Olcay, Ba, Sosa ve Töre ileri dörtlüsüne ek olarak da yedek kulübesinden gelerek skora katkıda bulunacak oyuncular arasında Kerim Frei ve Cenk Tosun da yer alıyor.

DEMBA BA

Beşiktaş formasıyla bu sezon oynadığı 20 maçta 16 gol kaydeden Demba Ba siyah-beyazlı takımın Galatasaray maçındaki en önemli gol silahı. Ligde de oynadığı 12 karşılaşmada 8 gol atan Senegalli yıldız futbolcu, ligin en golcü isimleri arasında. Ba’nın gol attığı bütün maçları kazanan Bilic ve öğrencileri, yine yıldız golcüyü ileri uçta gol paslarıyla desteklemelerini isteyecek.

JOSE SOSA

Beşiktaş’a sezon başında transfer olan isimler arasında yer alan Arjantinli Jose Sosa ise ligde oynadığı 11 maçta 2 gol ve 5 asistlik performansıyla skora katkıda bulundu. Siyah-beyazlı takımı ileri uca taşıyan en önemli ve en etkin isim olarak gösterilen Sosa, yarınki Galatasaray maçında da gol yollarında başarılı teknik adamın önemli kozu.

GÖKHAN TÖRE

Beşiktaş’ın değişmez isimlerinden biri olan milli futbolcu Gökhan Töre ise Ba ve Sosa’nın ardından siyah-beyazlı takımın en önemli isimleri arasında. Özellikle bu üç futbolcunun uyumu, oynanan karşılaşmalarda ön plana çıkarken, Töre takımını ileri uca taşıması konusunda siyah-beyazlı takımdaki en etkili isim. Ligde oynadığı 13 maçta 2 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyen Gökhan Töre, Avrupa kupalarında ise oynadığı 6 maçta 3 gol 4 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Doğan Gündoğdu

İHA

# gökhan töre # jose sosa # Bilic