Taksim'de beş katlı bina çöktü

Beyoğlu İstiklal Caddesi yakınında bulunan 5 katlı bir bina çöktü. Binanın yakınında bulunanların sarsıntıyı farkederek binadakileri uyarması olası can kaybını önledi.

İstanbul İstiklal Caddesi yakınında bulunan 5 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.

Olay, saat 14:30 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi yakınındaki Kurabiye Sokak'ta meydana geldi. Sokak'ta bulunan 5 katlı bir bina aniden çöktü. Çökme sırasında bitişik bina da hasar aldı.

Binanın yakınındaki otopark çalışanlarının dakikalar önce durumu fark ederek olay yerindeki vatandaşları bölgeden uzaklaştırması olası bir facianın önüne geçti.

Çökmenin hemen ardından yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde binanın enkazında toz bulutunun yükseldiği ve meraklı kalabalığın olay yerine toplandığı görülüyor.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevkedildi. Güvenlik önlemlerini alarak çalışmalara başlayan İtfaiye ekipleri, göçük altında kimsenin olmadığını tespit etti.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan olay yerine gelerek yetkilierden bilgi aldı.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis olayın ardından soruşturma başlattı.

HABER: GÖKHAN ÇELİK

KAMERA: İHSAN ULAK

# istanbul # beyoğlu # Taksim # bina çöktü