Tivibu tamam sıra Digiturk'te

Ulusal Kanal'ın yayın ağını genişletmek, 5 milyon eve dahil olmak için başlattığı kampanya ilk sonucunu verdi. Ulusal Kanal yeni yılın ilk saniyelerinde Tivibu 61. kanalda izleyicileriyle buluşacak.

Tivibu tamam sıra Digiturk'te

Gökhan Büyük

Türkiye'nin milli kanalı Ulusal Kanal'ın Tivibu ve Digitürk yayın ağına katılması için başlatılan "3 milyon ev daha aydınlansın" dayanışma kampanyasında ilk hedef tamamlandı. Ulusal Kanal, 31 Aralık gecesi saat 00.00'da Tivibu platformunda 61. kanalda yer alacak. Hedeflenen 3.5 milyon TL'nin, 1.5 milyonluk kısmı Ulusal Kanal izleyicileri tarafından toplandı ve Tivibu yayın ağına girildi. Şimdiki hedef, kalan 2 milyon TL'nin toplanması, Digitürk yayın ayağına da girmek ve doğru haberi daha fazla izleyiciye ulaştırarak Türkiye'nin birinci kanalı olmak... Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, kampanyaya ilişkin son durumu anlattı.

'ÇOK HEYECANLIYIZ, ÇOK MUTLUYUZ'

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, Ulusal Kanal'ın tarihi misyonuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Bu kampanyaya alınterini, emeğini gönülden veren tüm Ulusal Kanal dostlarına yürekten teşekkür ediyorum. Bunu el birliğiyle başardık. Artık Ulusal Kanal'ın aydınlığı, ışığı, milli çözümleri, Diyarbakır annesinin çığlığı, emekçinin ve üreten Türkiye'nin gür sesi 3 milyon haneye daha ulaşacak. Çok heyecanlıyız ve çok mutluyuz.

'DAHA KRİTİK GÖREVLER ÜSTLENECEĞİZ'

“Ulusal Kanal 20 yıllık yayın hayatında çok önemli görevler üstlendi. Tarihi anlarda tarihe yön veren kanal. Bunu Ergenekon, Balyoz tertiplerinde de, 15 temmuz gecesi de gördük. Ulusal Kanal bu tarihi anlarda görevini yapmıyor olsaydı Türkiye çok ağır bedeller öderdi. Ulusal Kanal önümüzdeki günlerde de çok daha kritik görevler üstlenecek. Türkiyemizin Atlantik'ten kopuşunda, Avrasya'da gerçek dostlarıyla buluşmasında, Üretim Devrimine geçişimizde, FETÖ'nün kökünün kazınmasında Ulusal Kanal tüm medyaya yön veren bir görev yapacak. Her alanda yer alıp o sistemin, Batı'nın tahakkümünden kurtulamamış medyanın karşısına milliyi koymak çok önemliydi. 3 milyon hanede kışkırtmalara karşı, kafa kırışıklıklarına karşı çözümü ortaya koyacağız. Ben bütün Ulusal Kanal ailesine ve bütün vatanseverlere Tivibu başarısı için teşekkür ediyorum. Dijitürk'ü de el birliğiyle başaracağımıza inanıyoruz. Bu inançla milletimizin yeni yılını kutluyoruz.”

'DEVRİM SÜRECİNİN KANALI'

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, Digitürk yayın ağına girebilmek için de ihtiyaç olan 2 milyon TL'lik hedefe ulaşma çağrısı yaptı: “Türkiye siyasi yönünü değiştirdi, Türkiye 30-40 yıldır bağlı olduğu alışkanlıkları değiştirdi ve Ulusal Kanal da bu devrim sürecinin kanalı. Dolayısıyla biz diğer haber kanalları gibi, şov kanalları gibi bir kanal değiliz. Bu devrimin sesiyiz. Üretim devriminin eşiğindeyiz. Üretim Devriminin sesi olacak Ulusal Kanal. Türkiye'nin karşısında bir kuvvet örgütlemeye çalışıyorlar. Bunların yalanlarını, propaganda etkisini kıracak ve Türkiye'nin milli bağımsızlık mücadelesi yolunda, üretim devrimi rotasında devam etmesini sağlayacak bir kanalız. Biz kendimize böyle bir misyon biçiyoruz. Türkiye'nin bu konudaki sürecini hızlandırmak için Ulusal Kanal'a çok ihtiyaç var.”

ULUSAL KANAL'IN KAMPANYASINA DESTEK VERMEK İÇİN

İŞ BANKASI GALATASARAY-BEYOĞLU ŞB.

HESAP NO: 1011-2078802

IBAN: TR19 0006 4000 0011 0112 0788 02

HESAP ADI: İLETİŞİM GÖN. GÖREV VAKFI

İLETİŞİM: 0212 245 81 81

WHATSAPP: 0535 545 70 65

# türkiye # fetö # ergenekon # Balyoz # Digitürk # tivibu # üretim devrimi # ulusalk kanal