Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı bugün saat kaçta hangi kanalda? (FB GS maçı)

Süper Lig'de her zaman sonucu en çok merak edilen karşılaşma olan ve iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiren derbi maça sayılı dakikalar kaldı. Milli maç arasından sonra karşılaşacak iki ekibin (FB-GS) maçı ne zaman saat kaçta hangi gün oynanacak? İşte aklınıza daha şimdiden takılan bu soruların cevabı... Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı bugün saat kaçta hangi kanalda? (FB GS maçı)

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında pazar günü evinde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Sarı-lacivertliler, pazar günü Ülker Stadyumu'nda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla ara vermeden devam etti. Teknik Direktör Dick Advocaat yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla noktalandı.

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında 20 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas egzersizleri ve üçe üç oyunla devam eden antrenman, üç takımlı dar alanda mini turnuva ve çift kale maçla noktalandı.

Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN OYNANACAK?

MAÇ BİLGİLERİ

Maçın saati: 20:00

Maçın günü: 20 Kasım 2016 (Pazar)

Stadyum: Ülker Arena

Maçın hakemi: Cüneyt Çakır

Canlı Yayın: Lig TV

ulusalkanal.com.tr

# Galatasaray # fenerbahçe # hangi gün # saat kaçta # bilet fiyatları # maç ne zaman # hangi kanalda # başlayacak # biletler kaç para # derbi maçı ne zaman # galatasaray fenerbahçe maçı # gs fb ne zaman