Aydınlık Gazetesi yazarı Atakan Hatipoğlu: "Ulusal Kanal'a yardım bir borçtur"

Aydınlık Gazetesi yazarı Atakan Hatipoğlu, Gün Ortası programına bağlanarak, Ulusal Kanal ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Hatipoğlu, tüm Ulusal Gönüllülerine çağrıda bulundu.

Aydınlık Gazetesi yazarı Atakan Hatipoğlu: "Ulusal Kanal'a yardım bir borçtur"

Aydınlık Gazetesi yazarı Atakan Hatipoğlu, Gün Ortası programına bağlanarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hatipoğlu, bu işe olumlu tarafından bakıp kaybolanın yerine daha iyisinin konulması için bir fırsat olarak görülmesi gerekildiğini belirtti.

Hatipoğlu, "Bütün izleyenleri, dostlarımızı, devrimcileri desteğe davet ediyorum. Ulusal Kanal'a destek bir yardım değil bir borçtur" çağrısında bulundu.

Hatipoğlu'nun Ulusal Gönüllülerine çağrısı:

"Bütün izleyenleri, dostlarımızı, devrimcileri desteğe davet ediyorum. Ulusal Kanal'a destek bir yardım değil bir borçtur.

Haber izliyormuş gibi yapıp başrolünde politikacıların kanaat önderlerinin magazinini izlemek için seçenekler var. Muhalefetin de seçenekleri var. Bunları izlerseniz dünyayı anlamakta bir adım ilerlemezsiniz.

Ulusal Kanal dünyayı değiştirmek için gösteriyor. O yayın politikasının arkasındaki akıl, ayakları Türkiye'ye basan kuramsal temelleri ve entellektüel birikimi olan ve insanları kitleleri bu amaçla harekete geçirmek için haber yapan bir yayın. Bu açıdan Ulusal Kanal bizim için ihtiyacımız olan bir yayın"

ulusal.com.tr

# Ulusal Gönüllüleri # atakan hatipoğlu