Baraj 1. bölüm izle… Baraj dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Baraj 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

FOX’un yeni dizisi Baraj 17 Mart Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Sosyal medyada izleyicilerden tam not alan dizinin konusu izleyenlerin beğenisine sunuldu. Baraj’ın yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Baraj 2. bölüm fragmanı izle… Baraj 1. bölüm tamamını izle… Baraj oyuncu kadrosu…

Baraj 1. bölüm izle… Baraj dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Baraj 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Baraj dizisinde dün; Nazım, geçmişinde yaşadığı bir olaydan dolayı yüzünün yarısı ciddi derece yaralanmış içine kapanık biridir. İnsanlarla iletişim kurmaktan kaçınır. Bir internet sitesinden yüzünü hiç görmediği Nehir ile yazışmaktadır. Onunla yazışmak yalnızlığını unutturmuştur.

Bir gün Nehir kendi fotoğrafını Nazım’a gönderir. Nehir, genç ve çok güzel bir kadındır. Nazım, yüzündeki yaradan dolayı kendi fotoğrafını göndermeye çekinir. Ama Nehir ısrarcıdır. Nazım onunla yazışmayı ve hissettirdiklerini kaybetmek istemez. Anlık bir kararla İstanbul’un şaşalı hayatından baraj inşaatına sürgün gönderilmiş yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın fotoğrafını gönderir.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Iman Casablanca, Sait Genay ve Tuna Orhan yer alıyor.

BARAJ 1. BÖLÜM İZLE

BARAJ 2. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# nehir # Burak Yörük # Feyyaz Duman # Biran Damla Yılmaz # Tarık # Baraj oyuncu kadrosu # nazım